28. juni 2023

Ung mand vinder rejsegavekort på 250.000 kroner fra Eurojackpot: ”Bedre end at vinde penge”

Den første vinder af Eurojackpot kampagnen, hvor man vinder rejser til verdens syv vidundere, er fundet: En ung mand fra Storkøbenhavn, som er glad for, at han ikke bare vandt pengene.
 

Taj Mahal, Den Kinesiske Mur, pyramiderne i Egypten og Jesus-statuen i Rio: Et detaljeret rejseprogram lå allerede klar på forhånd, da en ung mand fra Storkøbenhavn den første tirsdag i juni måned pludselig var heldig at vinde et gavekort på 250.000 kroner fra Eurojackpot til syv drømmerejser verden rundt til de syv moderne vidundere.

Vinderen blev mildest talt overvældet, da han opdagede, hvad han havde vundet – han synes kun, at det er et plus, at det var et gavekort fuld af varme oplevelser fremfor kolde kontanter.

”Ja, jeg synes næsten, at det er dejligere med et gavekort end at vinde pengene, for nu er jeg jo tvunget til at rejse ud, og så kommer jeg ikke til at gøre noget kedeligt som at sætte pengene ind på opsparingen,” siger han med et grin.

Manden er med andre ord en glad vinder, men han har nu alligevel ikke tænkt sig at følge det planlagte rejseprogram.

”Njaaarh, jeg er ikke så meget til at tage ud for at kigge på gamle ting. Det der Taj Mahal er ikke lige mig,” siger han forsigtigt.

I stedet har han tænkt sig at invitere hele familien med på rejser til nogle af sine egne drømme-rejsemål: Hawaii, New York og Japan.

”Det plejer at være mormor og morfar, der inviterer på rejse, så det er rart, at jeg nu kan give lidt tilbage. Det føles rigtigt godt. Jeg skal ud at snakke med rejsebureauet i dag og finde ud af, hvordan og hvornår. Og så regner jeg at tage familien med på en tur til Hawaii,” siger han.

Det er ikke planen, at familien skal bo på femstjernede hoteller, men så er der til gengæld rigeligt råd til en lille afstikker på hjemvejen fra trope-paradiset.

”Ja, vi har også planer om at stoppe i New York for at shoppe på hjemvejen. Det bliver også spændende,” siger den glade vinder.

Derudover drømmer manden også om at besøge Japan, men det er ikke en rejse, der er planlagt så nøje endnu, men som han selv siger:

”Nu har jeg muligheden, og så synes jeg da, at jeg skal tage den.”

Om Eurojackpot-kampagnen

  • Hver tirsdag i juni trækkes der lod blandt alle spillede tirsdagsrækker om et rejsegavekort på 250.000 kr. til Jysk Rejsebureau.
  • Hvis du køber en Eurojackpot kupon, der gælder til en tirsdagstrækning i juni 2023, er du automatisk med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 250.000 kr.
  • Ekstratrækningen kører tirsdage i uge 23-26 2023.
  • Der trækkes i alt lod om 4 stk. rejsegavekort i juni 2023, dvs. der trækkes lod om 1 stk. rejsegavekort på 250.000 kr. hver tirsdag i juni 2023.
  • Rejsegavekortet kan bl.a. bruges til en rejse for to personer til verdens syv vidundere.