22. februar 2015

47-årig kvinde er Eurojackpot-millionær

Danmarkshistoriens absolut største gevinst nogensinde faldt i fredags, da puljen i Eurojackpot blev vundet af en spiller hos Kvickly, Prøvestenscentret i Helsingør. Og den heldige spiller lagde her til formiddag vejen forbi Danske Spils hovedsæde i Brøndby for at aflevere sin spilkupon.

- Den har ligget i min jakkelomme siden i går. Jakken føles noget lettere nu, griner kvinden, efter hun har overdraget kuponen til Danske Spil.

Præmien lyder på 315.009.958 kroner. Det er mere end en fordobling af den hidtil største gevinst vundet herhjemme. Den lyder på 135 millioner kroner og blev også vundet i Eurojackpot.

- Det første, jeg vil bruge penge på, er en bil. Og det skal være en Jeep, siger den 47-årige kvinde, som ikke vil stå frem med ansigt eller navn. Hun vil dog godt fortælle, at hun er mor til fem.

Kvinden har ikke sovet meget i nat. Faktisk opgav hun at falde i søvn og stod op klokken tre.

- Jeg vækkede min mand og spurgte, om han ville have kaffe. Det ville han gerne, fortæller hun og tilføjer, at nyheden lige skal falde på plads. Herefter vil de snakke om, hvorvidt gevinsten også skal føre en ny bolig med sig. Og så skal børnene selvfølgelig forkæles.