8. juni 2023

Højpuljeservice: Hvor mange millioner drømmer du om at vinde?

Er du en af de danskere, som kun spiller med i Eurojackpot, når førstepræmiepuljen har vokset sig ekstra stor? Så har Danske Spil en nyhed til dig: Eurojackpot Højpuljeservice – hvor du selv vælger din drømmepulje.

Når man spiller Eurojackpot er der altid mindst 63 millioner kroner i førstepræmiepuljen, men for hver gang, den ikke bliver vundet, så vokser den sig større og større – og efterhånden, som puljen stiger, er der flere og flere, som spiller med, indtil puljen når sin maksimale størrelse på helt utrolige 750.000.000 millioner kroner.

Hvad er din drømmepulje?

Men hvornår begynder du at spille med? Har du, som så mange andre Eurojackpot spillere, en drømmepulje, der får dig til at være med på legen?

Altså en førstepræmiepulje på et så tilpas højt antal millioner, at det får dig til at beslutte, at nu skal du være med i Eurojackpot trækningen. Måske er det en pulje på mere end 300 mio. kroner, der gør udslaget for dig? Eller måske først, når makspuljen på 750 millioner kroner nærmer sig, at du vil være med? Eller måske et sted midt imellem ... ?

Man kan nu vælge sit personlige ”wow”-niveau for en milliongevinst

Hos Danske Spil har vi stort fokus på at skabe en spændende og tilpasset spiloplevelse for dig og alle vores andre kunder. Derfor har vi udviklet en ny service: Eurojackpot Højpulje Service. Det er et abonnement, hvor man selv bestemmer, hvor høj præmiepuljen skal være, før man vil spille med.

Det fungerer på denne måde: Du vælger et minimums-beløb, som du gerne vil spille med om, og når førstepræmiepuljen så når op på det valgte beløb, så sørger vi for, at du automatisk deltager – men kun i de trækninger, hvor puljen er på dit valgte beløb - eller højere. Dermed er du sikker på at deltage og går aldrig glip af chancen for at vinde din drømme-million-gevinst. Du betaler før hver trækning via dit betalingskort.

Danske Spil ønsker, at du skal have fuld kontrol over din spiloplevelse

Vi er alle forskellige, og derfor kan du spille Eurojackpot på mange forskellige måder. Du kan vælge at købe en kupon til de enkelte trækningsdage – hos en forhandler, på danskespil.dk eller i Lotto app’en. Du kan vælge at spille med via et klassisk PLUS abonnement, hvor du automatisk er med i trækningerne om minimum 63 millioner kroner hver eneste tirsdag og fredag.

Og nu kan du altså også vælge et Højpulje Service abonnementet og automatisk spille med, men kun de dage hvor puljen er nået op på netop dit drømme-niveau.

Du kan læse mere om Højpulje Service her

FAKTA OM EUROJACKPOT HØJPULJE SERVICE

  • Du vælger selv størrelsen på din drømmepulje
  • Du vælger selv det antal rækker, du vil spille med
  • Vi sørger for, at du automatisk spiller med de dage, hvor puljen er nået dit drømmebeløb
  • Du betaler før hver trækning via dit betalingskort

 

FAKTA OM DE STØRSTE EUROJACKPOT GEVINSTER

  1. 750.000.000 kroner, juli 2022.
  2. 315.009.958 kroner, februar 2015
  3. 310.785.127 kroner, april, 2021
  4. 210.688.619 kroner, december, 2018
  5. 148.183.435 kroner, november 2020