Artiklen forsætter nedenfor

Det Store Julelotto

12 nye millionærer udtrækkes den 25. december

frame__centerframe__corner-left-cornerframe__corner-left-middleframe__corner-left-top
Artiklen forsætter nedenfor

Spil med i Lotto App’en

Lotto app

Hent Lotto appen og køb dine kuponer til Det Store Jule Lotto nemt og hurtigt. Hver Lotto række, du spiller de første fire lørdage i december, er med i trækningen om 12 x 1 mio. kr. den 25. december. Du kan også se trækningen af Det Store Jule Lotto i appen – og se, om du har vundet.

Eller send ‘LOTTO’ til 1231 og få tilsendt et downloadlink. Det koster almindelig SMS takst.

Artiklen forsætter nedenforSådan fungerer Det Store Jule Lotto

 • Hver Lotto række, du spiller til en trækning de fire første lørdage i december, er lig med 1 lod i Det Store Jule Lotto, der trækkes den 25. december.
 • Den 25. december finder vi 12 nye millionærer af 1 mio. kr. blandt alle spillede rækker de fire første lørdage i december.
 • Det betyder, at uanset hvornår du spiller Lotto de fire første lørdage i december, er du med i den aktuelle trækning om 1. præmiepuljen og Millionærgarantien. Og altså også automatisk med i Det Store Jule Lotto den 25. december.

Artiklen forsætter nedenfor

Vind flotte ugepræmier

Lotto app

Mens du venter, kan du deltage i vores jule-lykkenummer konkurrence: Se straks, om du har vundet 25.000 kr. eller én af de flotte ugepræmier. Du kan vinde hver uge frem til jul. Få dit jule-lykkenummer her og vær med.

Artiklen forsætter nedenfor

Vind at få din kupon, dit hjem og juleglæden sikret

Julen er en tid fyldt med glæde og spænding. Men tænk hvis din potentielle vinderkupon forsvandt – og så endda i juletid. Det må ikke ske! Derfor tilbyder vi i år Lotto Julesikring: Et alarmsystem, der holder øje med din kupon og dit hjem - og selvfølgelig sikrer juleglæden

 1. Deltag i konkurrencen
  om en alarmpakke
 2. Vi trækker 12 vindere
  i løbet af december
 3. En montør kommer og
  sætter alarmsystemet op

Deltag i perioden 21.11.-18.12.22 kl.20.00 i lodtrækningen om 12 alarmpakker inkl. 1 års abonnement. Værdi pr. stk. 17.623 kr. Der findes fire vindere hhv. d. 4., 11. og 18.12.22. Du skal være bosiddende i DK, og kan max tilmelde dig og vinde én gang. Regler og vilkår gælder. Læs mere her

Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor