10. april 2018

Brødre deler kæmpe Lottogevinst

Det har været en sjov weekend for to brødre i Holbæk Kommune. I weekendens Lottotrækning blev en gevinstpulje på 35 millioner fordelt på tre forskellige vindere. Således fik brødrene en gevinst på over 11.6 millioner skattefri kroner, som de deler.

-Der kom da en god flaske rom på bordet, og venner og familie kom forbi og fejrede det med os. Så jeg har da lidt ondt i hovedet i dag, fortæller den ene af de glade vindere, som Danske Spil har talt med.

Brødrene har spillet Lotto i 12 år på et systemspil, hvor 14 tal dækker 132 rækker. Det var først søndag formiddag, at den bror, der havde købt kuponen, bemærkede at den hang på opslagstavlen og spurgte sin kone om hun havde tjekket den. Det havde hun ikke, så han tog hen i Brugsen i Gislinge for at se, om der skulle være en gevinst på.

- Da de kørte den igennem, sagde brugsuddeleren, at der var en gevinst på over 9999,-. Og samtidig havde Danske Spil ringet ud og sagt, at der var en stor vinder i netop den kiosk. Så der tænkte jeg, at det ikke kunne være helt galt, siger han.

Dog var han stadig ikke sikker. Så han ringede til sin bror og de aftalte at mødes hjemme hos ham, hvor de også har kontor sammen.

- Der ringede vi til Danske Spil, og vi fik endelig udløst spændingen. Da vi oplyste kontrolcifrene i telefonen, sagde den flinke mand, at vi godt kunne åbne en flaske champagne. Det blev så en flaske god rom i stedet for, siger han og fortsætter.

Men vi hold os da lidt i skindet. Der var jo nogen, der skulle holde sig vågne og holde øje med kuponen. Men det blev da til en god fest.

Da broderen, der havde købt kuponen kom hjem. Gemte han den mellem nogle håndklæder, og der har den ligget lige siden.

- Det er jo ret nervepirrende, at man først kan komme i banken her om mandagen. Men det er vores plan, at vi skal have ordnet der her ved middagstid. Vi har et firma sammen, så vi skulle lige have sat medarbejderne i gang her til morgen. Vi kan jo ikke bare lade tingene flyde, fordi, vi har været så heldige at vinde den store gevinst.

Der er derfor heller ikke den store sandsynlighed for, at brødrene siger op og bare nyder deres nye millionærstatus.

- Vi skal jo have tiden til at gå. Vi gider ikke bare sidde og trille tommelfingre. Og vi er jo glade og stolte af det, vi har bygget op. Men vi har talt om, at de jo giver mulighed for, at vi kan drosle lidt ned og måske ikke arbejde helt så meget.

Brødrene har også talt om, at de skal på en større rejse og gå på jagt, som er deres fælles interesse. Og så får konerne også lov til at gå ud og købe nogle nye ”klude”.

Udover det er ikke lagt planer for pengene.

- Det hele er så nyt. Nu skal vi først lige ned i banken og få det hele på plads. Tror først man mentalt begynder at bruge pengene, når de står på kontoen.