13. november 2023

Lotto lykke på en lørdag aften: Fire nye millionærer – to af dem deler 10 millioner

Lørdagens Lotto trækning gjorde fire danskere til millionærer. Millionerne fordeler sig over Sjælland, Nordjylland og Fyn.

Fire ualmindeligt heldige danskere er denne søndag morgen vågnet op som nybagte millionærer – om de ved det eller ej. To af vinderne deler førstepræmien på 10 millioner kroner ligeligt imellem sig, og de andre to får sig en rund million hver. Ikke en dårlig høst for en lørdag aften i november.

Den første, heldige vinder af fem millioner kroner har købt sin kupon i:

  • Kvikevitten i Store Heddinge på halvøen Stevns.

Den anden, præcist lige så heldige vinder af fem millioner kroner har købt sin kupon:

  • Online, og kommer fra Nordvestsjælland.


”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Fire spritnye millionærer
De to vindere af førstepræmiepuljen er dog ikke de eneste, der runder weekenden af med en ordentlig pose penge til at forsøde tilværelsen med.

For som sædvanligt blev der også udtrukket to millionærer ved ekstratrækningen Millionærchancen. Hver uge findes to millionærer ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken. Og aftenens to vindere af Millionærchancen har været hhv. en tur forbi en af Danske Spils forhandlere og en tur på mobilen:

  • Den ene, nye millionær har således købt sin kupon i Kvickly Aars.
  • Den anden vinder af 1 million kroner har købt kuponen via mobil og er fra Odense.

 

Danske Spil har endnu ikke talt med de heldige vindere, men ønsker dem alle tre et kæmpestort tillykke.

 

Vindertal Lotto, uge 45:

16, 20, 21, 23, 24, 25, 29

Tillægstal Lotto, uge 45:

31

 

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.