23. oktober 2023

Vinder 1.000.000 i Lotto og tæsker børn og børnebørn i bowling

En ældre kvinde fra Sydsjælland har fundet glæden i de små ting, efter at hun har vundet en million i Lotto via Millionærchancen.

Selv om hun har rigeligt råd til at købe stort ind, så er det i stedet i afdelingen for små ting, at en ældre kvinde fra Sydsjælland for alvor har fundet noget at glæde sig over, efter at hun for nyligt vandt 1.000.000 via Millionærchancen i Lotto.

”Jeg har lige købt mig en elcykel og et nyt ur. Det kostede nu kun 1.200 kroner, men det er mange penge for mig. Der er jeg nok lidt gammeldags, det skal bare være et, der fungerer,” fortæller hun for eksempel.

Derudover så bruger hun mest pengene på sine børn og børnebørn, hvis der lige dukker en uforudset udgift op.

”Det er herligt at kunne hjælpe børn og børnebørn; at kunne give dem noget, som de har brug for. Det er simpelthen så pragtfuldt, at jeg lige kan hjælpe med en busk til haven eller hjælpe med at betale for en scooter,” fortæller hun – og tilføjer, at hendes børn i virkeligheden ikke er meget for at tage imod gaverne.

”Nej, jeg må have opdraget dem godt, for de er ikke meget for at tage imod gaverne. De siger, at jeg skal tænke på mig selv i stedet for. Men det betyder bare mere for mig, at jeg kan dele glæden med dem. Og nu er de faktisk i gang med at male og tapetsere min lejlighed, så på den måde kan vi hjælpe hinanden, og så tager de jo heller ikke imod min hjælp uden at gøre noget for dem,” siger hun.

Derudover, så glæder kvinden sig allermest over, at hun nu kan invitere hele familien ud til hyggelige arrangementer:

”I går var vi lige ude for at bowle med børn og børnebørn. Det er altså også smadderhyggeligt at kunne gøre de ting,” fortæller millionær-bedstemoren, som dog ikke syntes, at hun behøvede lade sine poder vinde for at bevare den gode stemning:

”Nej, jeg vandt da! Ellers lærer de jo ikke noget,” fortæller hun med et grin.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.