30. oktober 2023

Otte heldige danske kartofler: deler 15.000.000 kroner!

Der har sandsynligvis været fest i vintermørket i ikke mindre end otte danske hjem efter lørdagens trækning i Lotto. En løb med førstepræmien på 8.000.0000 kroner, og derudover vinder syv danskere 1.000.000 kroner hver. 

Mon ikke der er blevet danset på bordene hjemme hos de otte heldige Lotto spillere efter trækningen i Lotto lørdag aften?

De heldige vinder, som har købt sin kupon hos OK Plus Mariagervej i Randers, har i hvert fald haft god grund til at holde fest lørdag aften – og hovedpinen er nok lige til at holde ud her søndag morgen, når det bundfælder sig, at der snart triller 8.000.000 skattefrie kroner ind på kontoen.

Ikke en, men hele otte nye millionærer lørdag aften
Førstepræmievinderen er dog ikke den eneste, der kører til bageren søndag morgen – som millionær. Det er der yderligere syv heldige vindere, der gør.

Danske Spils nye ekstratrækning, Super Millionærchancen, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden, er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner, løb nemlig også af stablen ved aftenens trækning.

De heldige vindere af Super Millionærchancen lørdag aften var:

  • En kupon købt hos Spar Kornblomstvej i Aalborg
  • En kupon købt hos Struervejs Nærkøb i Holstebro
  • En heldig kunde fra Lolland-Falster, som har spillet via abonnement
  • En heldig kunde fra Nordsjælland, som har spillet via abonnement
  • En heldig kunde fra Frederikshavn Kommune, som har spillet via abonnement


”Vi er meget glade for, at vores nye ekstratrækning giver endnu flere danskere chancen for at blive millionærer her hos os. Vi lagde stærkt ud lørdag aften, og det stopper ikke her: Super Millionærchancen betyder, at viforventer, at antallet af nye Lotto millionærer vil stige til mere end 200 om året, og vi er glade for at kunne give endnu flere mulighed for at opfylde deres drømme,” forklarer Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Millionærchancen
Udover de fem millionærer fra den nye ekstratrækning, så blev der også trukket de to ’sædvanlige’ million-vindere i Millionærchancen, som garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker.

De to heldige vindere af Millionærchancen lørdag aften var: 

  • En kupon købt hos Cirkle K Dagnæs i Horsens
  • En kupon købt hos Skjold Burne Ringsted


Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 43:
1, 14, 18, 22, 23, 24, 31

Tillægstal Lotto, uge 43:
20

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Super Millionærchancen
Super Millionærchancen garanterer fem millionærer hver eneste måned året rundt. Det er en fast ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor vi trækker lod om 5 x 1 mio. kr. blandt alle månedens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.