14. november 2022

Millionregn over Danmark

Millionerne har regnet ned over Danmark i weekenden, og fem heldige danskere er blevet millionærer efter weekendens trækninger i Lotto og Eurojackpot.

Lørdag aften ramte hele to heldige danskere syv rigtige i Lotto og deler derfor førstepræmiepuljen på 10 millioner kroner. De kan hver især se frem til at få fem millioner skattefrie kroner ind på kontoen.

Den første heldige vinder er fra Østjylland og har spillet via sit PLUS-abonnement. Udover at have ramt de syv rigtige tal, har vinderen også ramt syv gange seks rigtige på kuponen. Den samlede gevinst lyder derfor på 5.009.506 kroner. Aftenens anden vinder af førstepræmiepuljen i Lotto har købt sin kupon i Spar Årslev og er 5.000.000 kr. rigere efter lørdagens trækning.

De to vindere af førstepræmiepuljen blev ikke lørdagens eneste nyslåede millionærer. For vanen tro skulle der også findes to vindere af Millionærgarantien. Hver lørdag bliver der nemlig trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker i Lotto.

Aftenens to vindere af Millionærgarantien:

  • Den første heldige vinder havde købt sin kupon i Meny Rønnede.
  • Den anden vinder er fra Randers og havde spillet med online via sit PLUS-abonnement. Vinderen kan desuden glæde sig over en ekstra gevinst på 60 kroner på samme kupon. Således lyder den samlede gevinst på 1.000.060 kroner.

Andenpræmie i Eurojackpot udløser også milliongevinst

Det var dog ikke kun lørdag aften, der kastede milliongevinster af sig. Ved fredagens trækning i Eurojackpot var der godt nok ikke nogen, der løb med førstepræmiepuljen, så vi kan se frem til en større pulje i næste uge. Til gengæld var der fem vindere af andenpræmien, og en af dem var fra Danmark. Den heldige vinder havde købt sin kupon på Q8 Service Tjele og har vundet en gevinst på hele 2.420.750 kroner.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med weekendens vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto 12. oktober 2022:

2, 4, 9, 10, 12, 14, 24

Tillægstal Lotto 12. oktober 2022:

1

Vindertal Eurojackpot 11. oktober 2022:

11, 15, 24, 28, 41

Stjernetal Eurojackpot 11. oktober 2022:

3, 12

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften. Maksimumpuljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland. Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge. Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.
  • Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller vandt 759 millioner kroner. Kuponen blev købt i Meny i Blåvand.