18. september 2023

Millionbyger rammer Fyn og Jylland

Det regnede med millioner på Fyn, i Sydjylland og i Køge i sidste uge, da der blev udtrukket vindere i Lotto og Eurojackpot. Tre heldige danskere fik tilsammen lige over seks millioner kroner.

Selv om sidste uge bød på dejligt sensommer-vejr, så var der alligevel spredte millionbyger i store dele af landet.

I lørdags var der ingen, der ramte de syv rigtige i Lotto, men som sædvanligt var der alligevel et par heldige danskere, der blev ramt af millionær-byger, da ekstratrækningen Millionærchancen sendte to gange 1.000.000 kroner ud over et par særligt heldige kunder hos Danske Spil.

Den ene million landede i Odense, hvor en dansker var heldig med sit PLUS-abonnement, mens den anden million blev vundet på en kupon, der er blevet spillet i den sønderjyske by Vamdrup.

Danske Spil ønsker alle ugens nye millionærer et stort tillykke.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Vindertal,  Lotto, 16. september

9, 15, 17, 18, 32, 35, 36

Tillægstal, Lotto, 16. september

22

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.