7. august 2023

Fem nye millionærer

Den kæmpestore gevinst udeblev, men der var alligevel fem danskere, der blev millionærer i sidste uge takket være Danske Spils lotterier: Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot.

Lørdag tilsmilede heldet en person, der havde spillet Lotto i Rødby Havn: Kuponen havde nemlig alle syv rigtige vindertal, og dermed blev kuponens ejer med et slag syv millioner kroner rigere.

Og vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede Lotto rækker.

  • Den ene millionvinder har spillet 10 rækker via sin mobil og bor i Viborg Kommune.
  • Den anden millionvinder har købt sin kupon ved OK Plus på Sandhusvej i Odense.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Fredag aften var der også masser af spænding, da førstepræmiepuljen på hele 715 millioner kroner var i spil i Eurojackpot. Desværre var der ingen danskere, der ramte plet – men det var tæt på, for en af andenpræmierne blev nemlig vundet her til lands:

Det giver helt præcist 2.445.332 kroner til en heldig dansker, der har købt sin kupon i SuperBrugsen i Ølsted i det nordvestlige Sjælland.

Også onsdag i sidste uge var der en heldig vinder, da hovedgevinsten i Vikinglotto blev vundet på en kupon købt i SuperBrugsen i Lynge-Uggerløse i Allerød kommune. Kuponen var et lynspil med fem rækker, og den samlede gevinst var på i alt 19.002.120 kroner.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle lørdag aftens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

 

Og så er det selvfølgelig også værd at nævne, at førstepræmiepuljen i Eurojackpot endelig blev vundet. Gevinsten på fuldstændigt vanvittige 742 millioner kroner blev dog ikke vundet af en dansker, men det var næsten tæt på: Den store gevinst gik nemlig til en tysker fra Hamborg, omkring 160 kilometer syd for grænsen. Dermed er der ’kun’ 63 millioner kroner i Eurojackpots førstepræmiepulje, når der trækkes nye vindertal i morgen tirsdag.

Lotto:

Vindertal Lotto, uge 31:

4, 7, 10, 17, 19, 29, 33

Tillægstal Lotto, uge 31:

13

Eurojackpot:

Vindertal Eurojackpot, fredag uge 31:

3, 17, 19, 32, 38

Stjernetal Eurojackpot, fredag uge 31:

6, 7

Vikinglotto

Vindertal 2. aug. 2023:

6, 7, 10, 23, 28, 30

Vikingtal:

2

Om Lotto

Lotto er danskernes foretrukne lotteri og over 1 million danskere spiller med hver uge. Den første trækning fandt sted 7. oktober 1989 - og spillet har kørt hver eneste lørdag aften siden da. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 7.000.000. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, som betyder, at der hver uge bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle spillede rækker.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.