5. marts 2023

Fantastisk vinderweekend hos Danske Spil - og ikke mindst på Fyn

Denne weekend har foruden snedækkede landskaber og skøn vintersol også budt på intet mindre end fem nye millionærer.

 

Det var en festlig lørdag aften for en række danskere, da trækningen i Lotto skabte intet mindre end fire nye millionærer.

 

Førstepræmien var på 7 millioner kroner, og to heldige lotterispillere ramte de syv magiske tal og skal dermed dele millionerne.

 

Den ene heldige vinder er en PLUS-abonnent fra Fyn, mens den anden købte sin vinderkupon hos Letkøb Serritslev i Brønderslev. Om vinderen blot var en forbipasserende eller lokal vides ikke.

Førstepræmien er ikke den eneste måde at blive millionær på, og vanen tro skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2 x 1 million kroner i Millionærgarantien.

 

Den ene nyklækkede millionær spillede med hos Shell i Ørbæk på Fyn, mens den anden heldige vinder er en PLUS-abonnent fra Midtjylland. Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de nyslåede millionærer, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

 

Vindertal Lotto, 25. februar

 

9, 11, 14, 15, 27, 32, 33

Tillægstal Lotto, 25. februar

 

8

Om Lotto

 

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.