25. oktober 2022

Vandt million hos boghandleren

Millionærgarantien, som hver eneste uge gør to danskere til millionærer, kan slå ned hvor som helst: I weekenden vandt en sjællænder en million kroner på en Lotto kupon købt i en boghandel i Nordvestsjælland. 

Der var godt nok ingen danskere, der ramte alle syv rigtige i Lotto i weekenden – men takket være Millionærgarantien blev der alligevel udtrukket to vindere, som hver især modtager en million kroner skattefrit. 

Den ene vinder havde købt sin kupon i en boghandel i en lille nordvestsjællandsk by: Og udover en lille gevinst på 60 kroner for fire rigtige, så bød kuponen altså også på den store gevinst på en hel million kroner.

Den anden vinder havde købt sin kupon i Aalborg, og præcis ligesom vinderen fra Sjælland, så fik den nordjyske vinder også - udover millionen – glæde af en enkelt række med fire rigtige til 60 kroner.

Tillykke
”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til begge ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til millionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil. 

Da der ikke var nogen, der ramte syv rigtige i Lotto, stiger førstepræmiepuljen til 10 millioner kroner.

 

Tal uge 42

Lotto vindertal

1, 20, 21, 23, 25, 28, 34

Lotto tillægstal

30

Lotto Jokertal

4, 0, 5, 0, 9, 8, 5

 

Eurojackpot vindertal

 

2, 11, 18, 47, 49

 

Eurojackpot stjernetal

 

2, 7