11. september 2023

To nye vindere af Millionærchancen

Spillede du Lotto i weekenden? Så tjek lige din kupon en ekstra gang: Danske Spil efterlyser nemlig to heldige millionærer efter lørdagens trækning. De to gyldne kuponer er købt i henholdsvis en Kvickly og en Føtex.

Der var ingen heldige vindere af førstepræmien i Lotto ved lørdagens trækning – men som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved den ekstratrækning, som Danske Spil har valgt at kalde Millionærchancen. Og indtil videre har ingen af dem meldt sig, så… tag lige og tjek din kupon en ekstra gang, før du smider den til papirskrald.

De to vinderkuponer er købt i henholdsvis Kvickly i Tåstrup og Føtex i Fåborg.

Indtil videre har Danske Spil ikke hørt fra vinderne, men der skal lyde et stort tillykke til de tre nyslåede millionærer: 

”Vi siger tillykke til alle vinderne. Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil. 

Lotto, Vindertal, uge 36

4, 5, 12, 14, 15, 25, 28

Lotto, Tillægstal,  uge 36

19

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.