24. april 2023

Fantastisk Lottolørdag med tre nye millionærer - 10 millioner til Østjylland

Mens lørdagen for de fleste danskere har budt på overordentligt sommerligt vejr, må aftenens Lottotrækning siges at være en særlig solstrålehistorie for tre heldige danskere.

Lørdag aften var førstepræmiepuljen i Lotto nået op på 10 millioner kroner, men de fik ikke lov at blive stående. En heldig østjyde spillede nemlig ti rækker med sit PLUS-abonnement, og en af de rækker bestod af de syv magiske tal. Nu kan vinderen fra Aarhus Kommune altså se frem til at få 10.000.000 skattefri kroner sat ind på kontoen.

Men en enkelt millionær på en lørdag aften kan selvfølgelig ikke gøre det, for hver lørdag trækkes der også lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Således er der altid to heldige danskere, der vågner op søndag morgen som nybagte millionærer, også selvom de fik 0 rigtige.

I denne uge spillede den ene heldige vinder med sit PLUS-abonnement fra København, mens den anden spillede hos en af vores 4400 landsdækkende forhandlere. Danske Spil kan denne gang sende en milliongevinst afsted mod Fyn, hvor vinderen købte sin kupon, der udløste millionen, nemlig i SuperBrugsen i Kerteminde

"Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge" siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spilhar endnu ikke været i kontakt med de heldige vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal, Lotto 22. april:

5, 6, 9, 14, 24, 27, 32

Tillægstal, Lotto 22. april:

30

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

 

Om Millionærgarantien

  • Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.
  • Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.