vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Lotto Statistik

Du kender det godt. Lottokuponen er tom, og du skal finde frem til de magiske tal, som giver adgang til millionerne. Er der mon andet end lykkens gudinde, du kan sætte dine lid til for at højne dine chancer?

Hos Danske Spil elsker vi tal, og derfor laver vi også statistik over alt, vi kan komme i nærheden af. For Lotto viser statistikken, at nogle tal bliver trukket hyppigere end andre. I 2015 var tallene 21 og 36 blandt de mest udtrukne, så hvorfor egentlig ikke satse på at øge dine vinderchancer ved at have de tal med på din kupon?

Vi har samlet statistik på Lotto, Onsdags Lotto og Joker helt tilbage fra 2007 her på danskespil.dk, som du frit kan vælge at undersøge nærmere, både årligt og totalt.

Der er naturligvis ikke garanti for at du øger dine vinderchancer, ved at dykke ned i statistikkerne over de mest udtrukne Lotto-tal, men vi har gjort det nemt at gå på jagt efter inspiration til de gyldne vindertal og dine egne Lykketal.

Find inspiration til dine Lotto-tal – se nærmere på vores statistik