Artiklen forsætter nedenfor

EUROJACKPOT

Højpulje service

Artiklen forsætter nedenfor

Fordele ved Højpulje Service

  1. Du vælger din drømmepulje
  2. Du vælger antal rækker
  3. Du betaler før trækningen
  4. Du spiller automatisk med

Giv de helt store puljer en ekstra chance

Eurojackpot Højpulje Service er et abonnement til dig, der vil have ekstra vinderchancer, når Eurojackpot puljen er ekstra høj. Men hvad er ekstra høj for dig? Er det fx en pulje på mere end 300 mio. kr. eller makspuljen på 750 mio. kr.? Eller et sted midt imellem?

Vælg det beløb, du drømmer om at vinde. Og vælg, hvor mange rækker du vil spille med. Så sørger vi for, at du altid automatisk deltager – men kun de dage, hvor puljen er på det valgte beløb eller over.

Tilmeld dig Højpulje Service nu – fordi de ekstra store puljer fortjener en ekstra chance. Og fordi du så er sikker på at være med i trækningerne om millioner af muligheder, når 1. præmiepuljen passer dig.

Vilkår

  • Der går 3 dage, fra du tilmelder dig Højpulje Service, til du deltager automatisk i en Eurojackpot trækning, dvs. at du skal oprette dig senest lørdag for at være med den kommende tirsdag. Og senest tirsdag for at være med i fredagens trækning.
  • Hvis du ikke kan nå at være med i den kommende trækning, kan du som altid købe en kupon online, i Lotto appen eller hos en forhandler.
  • Du er kun med i trækningen, hvis puljen er på det beløb, du har valgt – eller over.
  • Du får altid direkte besked på mail, når du betaler og deltager i en trækning.