23. august 2023

Vinder 1.000.000 i Lotto: ”Det giver frihed, det giver muligheder!”

En mand fra København har fået en masse nye muligheder, efter at han vandt i Lotto – men det får ham nu ikke til at vende op og ned på hverdagen af den grund.

Det første, en heldig københavner gjorde, da han for nyligt vandt 1.000.000 i Lotto via sit PLUS-abonnement, var at forkæle sig selv med en lang ferierejse til Asien.

”Det er en ud af kroppen-oplevelse at vinde så mange penge. Meget mærkeligt at opleve. Man er helt oppe at ringe af lykke,” siger manden, før han retter sig selv:

”Det giver ikke lykke, at der står så mange penge på ens konto, men det giver frihed. Det giver muligheder.”

”Det har åbnet en masse muligheder, at jeg har vundet en million. Det har givet mig nogle døre, som jeg bare kan åbne, hvis jeg vil. Før skulle jeg spørge mig selv, om jeg gad bruge 20.000 på det eller det – men nu kan jeg bare gøre det, uden at jeg skal overveje det en ekstra gang. Og sådan kan jeg blive ved i mange år for min gevinst,” siger han.

”For eksempel gad jeg godt tage sådan en weekendtur, hvor man kan prøve en Formel 1-racer. Før ville jeg nok tænke, at det var noget, jeg skulle spare op til. Sådan en weekend med Formel 1 koster jo næsten det samme som en Thailands-tur. Men nu behøver jeg jo ikke tænke, om jeg ENTEN skal tage på Formel 1-weekend, en måned til Thailand eller en ekstra skiferie,” siger han: Nu er der jo råd til både det ene, det andet og det tredje.

Men alligevel regner den heldige vinder ikke med at bruge hele gevinsten på at forfølge alle de muligheder, han nu har.

Undervejs på sin rejse i Asien kom han nemlig frem til, at han trods de mange penge ikke vil ændre det store i hverdagen, for han er egentlig ganske godt tilfreds med tilværelsen. Han fortsætter med sit nuværende job, men nu med mulighed for at sige nej til de vagter, han ikke lige har lyst til.

”Jeg har jo fundet ud af, at jeg havde det som blommen i et æg før, jeg vandt. Nu er der så bare kommet krydderi på ægget,” siger han glad.

Om Lotto

Lotto er danskernes foretrukne lotteri og over 1 million danskere spiller med hver uge. Den første trækning fandt sted 7. oktober 1989 - og spillet har kørt hver eneste lørdag aften siden da. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 7.000.000. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, som betyder, at der hver uge bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle spillede rækker.