23. oktober 2023

Midt i malerarbejdet: Kvinde fik et telefonopkald der ændrede alt

En kvinde fra Nordsjælland var i færd med at male huset, da hun blev ringet op af en venlig medarbejder fra Danske Spil: Da hun havde lagt på igen, havde hun rigeligt råd til at hyre et helt hold af professionelle malere.

Telefonen ringede for nyligt hjemme hos en kvinde fra Nordsjælland, mens hun stod og baksede med pensler, malerruller og afdækningstape. Det var lidt ubelejligt, men kvinden var glad for, at hun tog telefonen – for det gjaldt gode nyheder angående hendes PLUS-abonnement på Lotto:

”Jeg stod lige og malede og rodede med malerrullerne, da telefonen ringede. Jeg tog den, og så var der en, der sagde ’Goddag, det er Ann-Sofie fra Danske Spil’. Og da hun sagde det, så tænkte jeg bare: ’Hov, nummeret startede med 36, og var der ikke noget med nogle reklamer på tv? Jeg når lige at tænke: ’Gud! Har jeg vundet en stor gevinst?” fortæller kvinden med henvisning til de tv-reklamer fra Danske Spil om telefonopkaldene, man modtager, når man har vundet en stor gevinst i Lotto.

Og ja, kvinden havde faktisk vundet. Den helt store gevinst, endda.

”Så spurgte hende Ann-Sofie mig, om jeg havde tjekket min Lotto-kupon? Nej, svarede jeg. ’Det synes jeg lige, at du skal gøre,’ svarede hun så. Og så tjekkede jeg min kupon, mens jeg havde hende i røret. Og så kunne jeg godt se, at jeg havde vundet 10.000.000 kroner, og SÅ fik jeg rystesyge ligesom før en vigtig eksamen,” griner hun.

Medarbejderen fra Danske Spil lovede, at hun ville ringe igen dagen efter for lige at sikre sig, at alt var, som det skulle være. For det kan godt kræve mere end et enkelt telefonopkald, før man helt forstår, at alt med et er helt anderledes.

”Så lagde jeg på, og så lagde jeg malerrullen. Og så kom en af mine veninder for at hente mig. Vi skulle ud at spise, og hun kunne godt se på mig, at der var sket noget. Og så fortalte jeg hende det. Jeg havde brug for at fortælle det til nogen, så det gjorde jeg, og jeg sad og tudede, imens jeg fortalte. Min veninde syntes bare, at det var fantastisk," fortæller vinderen.

Efterhånden er det gået helt op for kvinden, at hun har vundet stort, og hun er også begyndt at bruge lidt af pengene. Der er både gået lidt til huslånet, en ny bil og også lidt til ekstra luksus her og der i hverdagen.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.