Bingo live events

Vi eeelsker Bingo! Og ikke kun online bingo, men også live bingo! Fik vi sagt bingo? Flere gange årligt afholder vi store live bingo-events, hvor hyggen, bingo og samværet er i højsædet. Nedenfor kan du se alle vores hyggelige events, vi har afholdt over de seneste år! Måske du skal med til det næste?

  • Bingodagen

Juni 2023

I slutningen af juni 2023 blændede vi op for Bingodagen på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Det var vanen tro en super hyggelig dag, som bød på stribevis af begejstrede bingovindere, eftertragtede præmier, sjov og spas med bingoværterne - læg dertil en overdådig middag og overnatning i skønne omgivelser.

På dagen havde vi 53 heldige bingospillere med, som havde vundet adgang til eventet gennem bingospil og chatquizzer.

" 1000 1000 tak for en super fantastisk sjov hyggelig dag/aften.. "
"  Stor og varm tak fra mig og min søster for en fantastisk event - og i hvilke pragtfulde omgivelser "
  • Bingodagen

Oktober 2022

I oktober 2022 blev Bingodagen afholdt på Sørup Herregaard. Dagen bød naturligvis på masser af bingo med dertilhørende flotte præmier, hygge med bingoværterne, lækker middag og overnatning. Til arrangementet fik vi assistance af en speciel gæst, da Lene Beier sluttede sig til os om aftenen og agerede gæste-bingovært.

Hele 60 heldige af vores bingospillere med var blevet inviteret med. De havde enten vundet en billet til eventet gennem bingospil i et dedikeret Bingodagen-rum eller ved at deltage i en af vores mange Bingodagen-quizzer.

" Det var vel tilrettelagt og min søster og jeg havde den skønneste weekend. "
"  Tak til jer (…) for at hygge om os - det var storslået. "
  • Bingodagen

Juni 2022

Munkebjerg Hotel emmede af bingohygge tilbage i juni 2022, da vi afholdt sommerens hyggeligste event: Bingodagen. Akkurat som i oktober var det et skønt event sprængfyldt med bingo, socialt samvær og forkælelse i form af skøn middag og overnatning.

Til eventet havde vi 56 glade bingospillere med, som ligeledes havde sikret sig adgang gennem quizzer og bingospil i Bingodagen-rummet.

" Tusind tak for et fantastisk bingoophold (…) hold nu op vi havde det sjovt og hyggeligt, det var en succes og en oplevelse man ikke vil glemme… "
" Det er dejligt at mødes med mennesker, som man kun har haft kontakt med gennem chatten "
  • Bingo Cruise

I 2019 fik hele 72 søstærke bingospillere fornøjelsen af at komme med på Bingo Cruise mod Oslo. Vi havde naturligvis sørget for lækker forplejning og masser af bingospil undervejs – den gode stemning kom helt af sig selv! Et særligt og underholdende bingo event til havs, som vi sent vil glemme.

Imens du venter

Det er desværre ikke hver dag, vi kan afholde hyggelige bingo events – selvom vi gerne ville! Men imens vi venter på næste arrangement, står vores gode gamle og trofaste ven, Bingostuen, altid klar med hygge, quizzer og masser af bingo.

Se VORES SPIL