Bingo handler om hyggen

 

Danske Spil bingo er Danmarks hyggeligste bingo-univers med masser af flotte præmier.

Det er altid sjovt at spille bingo, og om du mangler at få ’lange tasker’, ’Dronning Ingrid’ eller ’to tykke damer’ bliver stemningen altid intens, når der kun er få tal tilbage til den fulde bingo-plade.

Bingo handler om meget mere end bare at vinde. Hos Danske Spil har vi taget bingo tilbage til start, og vi har genskabt den hyggelige stemning fra de originale bingohaller. Du kan f.eks. selv vælge, om vi skal krydse bingo-numrene af for dig, eller om du selv vil gøre det på gammeldags vis. Vi har også sørget for at gøre online bingo til et socialt sted, hvor du kan chatte med andre bingo-entusiaster, mens du spiller. Der er altid hyggelig stemning og gode samtaler i vores online chatrum, og når de sidste tal bliver trukket, kan man mærke spændingen stige. Du kan også altid holde øje med dine medspilleres bingo plader. Hvor tæt er løbet? Hvem får først fuld plade og vinder aftenens bingo-runde?

Hos Danske Spil har vi Bingo-spil til nye og erfarne spillere. Med mere end 6 bingo-rum kan du altid finde et spil bingo, der passer til dit humør. Om du vil gå efter den store jackpot i Stjernedrys eller være social i Venskabs Bingo er jagten på fuld plade kun et enkelt klik væk. Vores 6 bingo-rum består af Velkomst Bingo, Venskabs Bingo, Stjernedrys, Gamle Ole, Safir Bingo og Regnbue Bingo.

I vores bingo-chat kan du også deltage i fede konkurrencer og quizzer, mens du spiller bingo. Vores danske chatværter er klar til hjælpe dig via vores online chatfunktion, så du kan få hjælp, råd og vejledning, når du spiller bingo. De sidder klar til at hygge om alle jer bingo-spillere med både chat-quizzer og konkurrencer. Vores værter er online hver dag fra klokken 16-24 og søndag allerede fra klokken 12.