icon checkmark

Største events i Danmark

icon checkmark

Bedste kampagner

icon checkmark

Spil mod andre danskere

FÅ 55 GRATIS SPILLEKRONER

Indtast bonuskode: GRATIS55 . Kan max. bruges én gang per kunde. Der skal optjenes 5 pokerpoint ($2,5) inden for 60 dage efter aktivering før bonus kan udbetales. Der optjenes pokerpoint ved at spille alle pokervarianter om penge. Alle gevinster kan til en hver tid udbetales. Du skal have en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Læs alle regler og vilkår her.

Opret brugerDownload her
55 gratis spillekroner

Sådan gør du

Artiklen forsætter nedenfor
icon chip

1. Registrering

Ny kunde på Danske Spil? Opret en Danske Spil konto. Allerede bruger på Danske Spil? Gå videre til Download.

icon chip

2. Download

For at komme i gang med at spille skal du downloade og installere Danske Spil Poker.

icon chip

3. Indtast bonuskoden

Gå til indbetalingsvinduet. Tryk på ”tilføj bonuskode” og indtast GRATIS55. Du har nu 55 gratis spillekroner til at spille for.

Regler og vilkår for 55 spillekroner

  • Indtast bonuskode "GRATIS55" og få indsat 55 spillekroner på din Blå konto.
  • Log ind på Danske Spil Poker via vores pokerprogram eller app. Gå til indbetalingsvinduet. Tryk på "tilføj" bonuskode og indtast GRATIS55.
  • Bonuskoden kan kun bruges én gang pr. kunde.
  • Du skal være min. 18 år og have en Blå Konto hos Danske Licens Spil for at deltage.
  • De 55 spillekroner er tilgængelige på din pokerkonto i 60 dage efter de er blevet krediteret.
  • Du skal optjene min. 5 pokerpoint (svarende til $2,5 i rake) på Poker i løbet af de 60 dage, før du kan udbetale bonusbeløbet (55 spillekroner) fra din pokerkonto.
  • Eksempel: Spiller du en turnering til $5+0,50, så optjener du 1 pokerpoint. De $0,50 er den rake (servicegebyr), du betaler for at spille turneringen.
  • Gevinster vundet ved at spille for spillekronerne kan til enhver tid udbetales.
  • Danske Licens Spil A/S' spilleregler for Poker og Vilkår for Netspil gælder.

POKER HOS DANSKE SPIL

Hos Danske Spil går vi meget op i poker. Vi sætter en stor ære i at være danskernes foretrukne online poker- og spiludbyder - uanset om du er nybegynder eller professionel. Derfor arbejder vi hele tiden benhårdt på at udvikle og forbedre vores platform, så vi har markedets mest innovative, stabile og bedst designede pokerprodukt. Hos Danske Spil Poker er der altid en online pokerturnering at give sig i kast med.

Du kan spille poker hos Danske Spil uanset, hvilken platform du bruger og på alle tidspunkter i løbet af dagen. Du kan hente vores pokerprogram til både computer (PC og Mac), tablet og smartphone app (iPhone og Android). Der er altså rig mulig for at spille poker, hvor og når du har lyst. Download softwaren - login med NemID - og spil på det grønne pokerbord allerede i dag!

Lige nu tilbyder vi 55 gratis spillekroner, hvis du indtaster bonuskoden GRATIS55. Gå til indbetalingsvinduet og tryk på ”tilføj bonuskode”. Indtast GRATIS55 og du har nu 55 gratis spillekroner du kan bruge på lige netop det pokerspil, der interesserer dig. Der skal optjenes 5 pokerpoint før din bonus kan udbetales. Alle gevinster kan til enhver tid udbetales til din Blå Konto hos Danske Spil.

FÅ STYR PÅ DINE POKERREGLER

Vores pokerprogram henvender sig både til erfarne, professionelle spillere og nybegyndere indenfor pokerverdenen. Der findes flere forskellige pokervarianter, hvor Texas Holdem er det mest populære pokerspil verden over. Hos Danske Spil kan du foruden Texas Holdem også spille Pot Limit Omaha.

Som ny pokerspiller skal du lære nogle grundlæggende pokerbegreber, som fx Check, Bet, Call, Raise og Fold, inden du går i gang med at spille. Når du mestrer spillets regler og får øje for, hvilken strategi du skal benytte, er sandsynligheden for at vinde større. Om man vinder, afhænger selvfølgelig af, hvilken hånd man sidder med ved showdown - rækkefølgen på ens kort er altså vigtig. Som pokerspiller er en Royal Flush den bedste hånd, efterfulgt af Straight Flush, Fire Ens, Fuldt Hus, osv. Du kan læse mere om håndrangering, pokerregler og lære at spille Texas Hold Em her hos Danske Spil Poker.

KVALIFICER DIG TIL STORE POKERTURNERINGER

På Danske Spil Poker kan du udover at spille for sjov, også kvalificere dig til nogle af de største live pokerturneringer herhjemme med præmier i alle størrelser. Vi er stolt sponsor af DM i Poker og Munkebjerg Poker Tour der afholdes på de største danske kasinoer. Du kan vinde dit buy-in til liveturneringerne på Danske Spil Poker og spille med om de store præmiepuljer.

Du kan også deltage i en freeroll-turnering, der er ganske gratis for dig som spiller at deltage i, men det afholder ikke os fra at smide lidt penge i puljen.

Endelig kan du også spille med i de store globale turneringsserier, Powerseries, Powerfest, Knockout Series og Monster Series hvor der almindeligvis er mange dollars garanteret på tværs af hundredvis af turneringer.