Nyt bankospil til dig


Spil med fra kun 8 øre


Bankofesten er vores spritnye og billige bankospil, hvor du kan spille med for helt ned til 8 øre.

I Bankofesten sker der altid en masse. Spillene varierer i løbet af dagen med både sjove features, forskellige pladepriser og præmier. Er du derfor til et slag spændende banko med fart på, er Bankofesten lige noget for dig!

Hvordan spiller man Bankofesten?

Find Bankofesten på forsiden sammen med vores andre hyggelige spil. Køb det antal plader du vil spille med. Du kan købe mellem 1-120 plader pr. spil til en pladepris fra 8 øre til 1,20 kr.  Er du en af de heldige vindere, vil du med det samme få af vide hvor meget du har vundet i spillet.

I Bankofesten spiller du med om en fællesjackpot der altid starter på 20.000 kr. Fællesjackpotten deles 50% til vinderen og 50% til resten af deltagerne i spillet.

Hvilke spil finder du i Bankofesten?

Du finder mange spændende spil i Bankofesten. Blandt andet finder du ”Spil videre”, hvor spillet fortsætter, selvom en anden spiller vinder fuld plade. Du kan også møde "Hotball Bingo”, hvor du skal forsøge at ramme det tal der udløser Hotball puljen. Eller ”Trøstepræmie-puljen”, hvor du aldrig går tomhændet fra spillet, fordi du altid vil få en del af Trøstepræmiepuljen, fuld plade eller rækkergevinster.

Tryk på ikonet i spillet, for at se hvad de aktuelle spil går ud på og hvilke præmier der er på højkant.

Linked games i Bankofesten

Blandt flere spil, finder du Linked Games i Bankofesten. Her bliver du overført til Bankohallen i det pågældende spil á 5 min. og når spillet slutter, bliver du automatisk ført tilbage til Bankofesten igen. I Linked Games, går præmiepuljer og jackpots på tværs af spillene.

Tryk på ikonet i spillet, for at se hvad de aktuelle spil går ud på og hvilke præmier der er på højkant.

Samme chat som altid

I Bankofesten er der den samme chat som du også møder i Bingostuen, Bankohallen og de andre rum. I chatten kan du hygge med de andre spillere og dele stort og småt i løbet af dagen. Og når bingoværterne går på kl. 15-23 disker de op med underholdning og quizzer.

Spilleregler

Nedenstående spilleregler er gældende sammen med de øvrige spilleregler for Bingo.

Hvornår kan man deltage?

Du kan spille med i Bankofesten fra august 2023. Bankofesten er åben hver dag hele døgnet, med et spil hver 4-6. min.

Hvad kan man vinde?

I Bankofesten kan du vinde:
  • En del af den progressive fællesjackpot, der altid starter fra 20.000 kr. hver gang den går.
  • En del af præmiepuljen, som fordeles således: 1 række (14%), 2 rækker (21%) og fuld plade (30%)
  • Ud over jackpotten og præmiepuljen er der forskellige gevinstmuligheder, alt efter hvilket spil du deltager i - tryk på feature-ikonet for at få mere info i det pågældende spil.