Kom og besøg Lykketallet

- Nyt spil på Bingo!

Som noget helt nyt kan vi introducere Lykketallet – bingorummet med masser af sjov og hygge! Du kan spille med i Lykketallet hver dag fra kl. 13:00-02:30! I Lykketallet spiller vi 90-kuglers bingo med tre rækker i alt. Alt du skal gøre er, at vælge dine fem lykketal inden spilstart. Ellers er alt, som det plejer. Du køber bare en eller flere bingoplader, som du normalt ville gøre. Psssst! Der er selvfølgelig en lav pladepris til dig. Lyder det ikke bare hyggeligt?
Hvis et af dine fem lykketal er det samme som det tal, der bliver vundet fuld plade på (enten af dig eller en af dine medspillere), vinder du simpelthen Lykketalsjackpotten! Er der flere med samme lykketal, deles Lykketalsjackpotten mellem jer.

SÅDAN DELTAGER DU

Besøg Lykketallet kl. 13:00-02:30
Køb minimum 1 plade og vælg dine 5 lykketal
Spil med og se, om du bliver en af de heldige vindere

Danske Spil Bingo

Velkommen til Danmarks hyggeligste Bingounivers! Det er vores førsteprioritet at give dig den mest hyggelige oplevelse, hver gang du besøger os. Derfor er du altid garanteret lave pladepriser og superflotte præmier! Derudover står vores søde, danske Bingoværter klar med masser af hygge og underholdning i vores Bingochat. Og så kan du også altid regne med mange sjove kampagner med dejlige gevinster. Vi glæder os til at se dig. For med Bingo bliver alting et nummer hyggeligere!

Spilregler

Nedenstående spilregler er gældende sammen med de øvrige spilregler for Bingo.

Hvornår kan jeg deltage?

  • Lykketallet er åben hver dag mellem kl. 13:00 til 02:30 med et spil hver 6. min.

Hvordan deltager man?

1. Log ind på din Blå Konto hos Danske Licens Spil.
        2. Gå til Lykketallet.
        3. Køb 1 eller flere bingoplader til spillene. Hver plade koster mellem 0,16 kr. – 1,60 kr. Du kan maximalt købe 96 plader pr. spil.
        4. Vælg dine 5 lykketal.
        5. Deltag i et eller flere af de daglige spil, som finder sted mellem kl. 13:00 og 02:30.

Du kan ikke lave pre-køb til Lykketallet, da du skal vælge dine lykketal før spilstart.

Hvad kan man vinde?

  • I Lykketallet er der tilknyttet en fast Lykketalsjackpot på 8 kr. – 24 kr. Jackpotten vindes, hvis du eller en anden spiller får fuld plade på et af de 5 tal som du har valgt som lykketal. Er der flere vindere på lykketallet, deles jackpotten ligeligt mellem alle vindere.
  • Udover jackpotten, kan du vinde (dele) af præmiepuljen i hvert spil. I Lykketallet er der gevinst ved 1 række (20%), 2 rækker (30%) og fuld plade (50%). Præmiepuljen starter fra 24 kr.- 54 kr. og stiger derfra alt efter hvor mange plader der købes i spillet.

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

  • Vinderne vil blive offentliggjort i Lykketallet efter endt spil.
  • Danske Licens Spil indsætter gevinsten direkte på vindernes Blå Konto. Gevinsten er tilgængelig på Blå Konto med det samme.