Bingostuens jackpotvindere

Her på siden kan du se en oversigt over alle vores jackpotvindere og blive klogere på vores jackpots. Læs mere her

Spil med i Bingostuen hver dag hele døgnet. Måske du er den næste heldige jackpotvinder?

Alt om jackpots

En jackpot i Bingo tillægger en ekstra dimension, som får spændingen til at stige. Derfor har vi naturligvis sørget for, at der er en jackpot tilknyttet vores faste spil Bingostuen og Bankohallen.

Hvor stor er jackpotten i spillet?

Når du er i gang med et bingospil kan du se, hvor stor jackpotten er ud fra dette jackpotsymbol, som ligger øverst i menuen over dine plader. Hvis du køber plader på prekøb-siden kan du også her se jackpots på de enkelte spil allerede inden du køber plader.

  • Typer af jackpots

Hos Danske Spil Bingo elsker vi jackpots. Jackpots kommer i mange forskellige størrelser - nogle er store, andre er små. Fælles for dem alle er, at de bliver udløst, hvis man får fuld plade indenfor et bestemt antal udtrukne tal. Dette tal kaldes også for ordinalen. Ordinalen er angivet, når du trykker på jackpotten inde i selve spillet.


Derudover er der mange forskellige typer af jackpots. Dem kan du læse mere om her:


Progressiv

Denne jackpot starter ved et fast beløb og vokser herefter for hver købt plade.

Fast

Denne jackpot er fast og ændrer sig ikke.

Fælles

En fællesjackpot deles mellem alle der har købt plader til spillet, hvor jackpotten går. Fordelingen kunne fx være 50% til vinderen og 50% blev fordelt mellem alle, der har købt plader i det pågældende spil.

Trappe jackpot

Denne jackpot er en jackpot i flere niveauer. Det er antallet af udtrukne tal ved fuld plader der afgør størrelsen på jackpotten.

Eksempel på en trappe-jackpot i et 75-kuglers variant Bingospil:

Jackpotten er på 20.000 kr.

  • Fuld plade indenfor 1–50 udtrukket tal giver 100% dvs. 20.000 kr.
  • Fuld plade indenfor 51–55 udtrukket tal giver 75% dvs. 15.000 kr.
  • Fuld plade indenfor 56–60 udtrukket tal giver 50% dvs. 10.000 kr.
  • Fuld plade indenfor 61–75 udtrukket tal giver 5% dvs. 1.000 kr.

Lidt mere info om jackpots

Finansiering

En jackpot starter altid på et vist minimumsbeløb. Dette minimumbeløb er finansieret via spil på den foregående jackpot. Det betyder, at når man køber en bingoplade, så går der en del til den aktuelle jackpot-pulje (hvis jackpotten er progressiv), og en mindre del til finansiering af den efterfølgende jackpot-pulje.

Vinderchancer

Alle jackpots kan vindes uanset, hvor mange bingoplader man køber. Man skal selvfølgelig købe minimum 1 plade for at være med i et bingospil.

Afbrydelse

Mister kunden forbindelse til internettet eller på anden vis er forhindret i at gennemføre spillet, så gælder indsatsen, hvis den er placeret og registreret før afbrydelsen finder sted. Hvis spilleren når at logge på igen inden spillet er afsluttet, vil kunden blive taget direkte til spillet igen. Hvis kunden ikke når at logge på igen inden spillet er afsluttet, vil kunden kunne se en eventuel præmie under afsluttede spil under ”Min side”.

Fejlagtig information

Hvis der skulle opstå en situation, hvor en eller flere spillere fejlagtigt tror, at de har vundet en given jackpot, vil Danske Licens Spil A/S fremskaffe logs og spilhistorik og informere kunden om det rigtige resultat. Det vil altid være resultatet i vores softwareleverandørs system som er gældende for spillet.

Flere jackpots med samme ordinal i samme spil

Skulle der være 2 jackpots i samme spil med samme ordinal, vil den højeste jackpot udbetales. Man vil ikke få udbetal 2 jackpots.

Uafsluttede spil

Fler-spiller Bingo kan kun afvikles, hvis der er mindst 2 spillere, der har købt spilleplade(r) til det pågældende spil. Såfremt der er mindre end 2 spillere, der har købt spilleplade(r) til et spil ved spillets planlagte start, sættes spillernes indskud tilbage på netspilskontoen.