Bingo
Tilføj Bingo nemt og hurtigt til din startskærm.
Tilføj Bingo nemt og hurtigt til din hjemmeskærm.
Tilføj
Bingo
Tryk og derefter "Føj til hjemmeskærm".
Bingo
Tryk og derefter "Føj til hjemmeskærm".
Velkommen til Bingo
Prøv det sjove bankospil
Velkommen til Bingo
Thomas her, vi råhygger lige nu i Bankohallen, hvor du kan spille med fra bare 16 øre pr. plade
Bingovært Thomas
Det får du hos os
Danmarks hyggeligste bingounivers
De mest underholdende bingoværter
Masser af konkurrencer, præmier og jackpots
Hvad venter du på?
KOM GODT I GANG
Bingo handler om hyggen
Lange tasker

Danske Spil bingo er Danmarks hyggeligste bingo-univers med masser af flotte præmier.

Det er altid sjovt at spille bingo, og om du mangler at få ’lange tasker’, ’Dronning Ingrid’ eller ’to tykke damer’ bliver stemningen altid intens, når der kun er få tal tilbage til den fulde bingoplade.

Bingo handler om meget mere end bare at vinde. Hos Danske Spil har vi taget bingo tilbage til start, og vi har genskabt den hyggelige stemning fra de originale bingohaller. Du kan f.eks. selv vælge, om vi skal krydse bingo-numrene af for dig, eller om du selv vil gøre det på gammeldags vis. Vi har også sørget for at gøre online bingo til et socialt sted, hvor du kan chatte med andre bingo-entusiaster, mens du spiller. Der er altid hyggelig stemning og gode samtaler i vores online chatrum, og når de sidste tal bliver trukket, kan man mærke spændingen stige. Du kan altid holde øje med hvor tæt er løbet? Hvor mange er ved at få fuld plade og hvem vinder aftenens bingo-runde?

To tykke damer

Hos Danske Spil har vi bingospil til nye og erfarne spillere. Her kan du altid finde et spil bingo, der passer til dit humør. Om du vil gå efter den store jackpot eller være social i chatten er jagten på fuld plade kun et enkelt klik væk.

I vores bingo-chat kan du også deltage i fede konkurrencer og quizzer, mens du spiller bingo. Vores danske chatværter er klar til hjælpe dig via vores online chatfunktion, så du kan få hjælp, råd og vejledning, når du spiller bingo. De sidder klar til at hygge om alle jer bingo-spillere med både chat-quizzer og konkurrencer. Vores værter er online alle ugens dage fra klokken 15-23.