Byd de Danske Genier velkommen
på Danske Spil Casino

Fire af de største danske genier har vundet vej til vores helt eget splinternye spil. I Danmarks Genier, som du kun finder hos os, kan du møde fire funklende stjerner på den globale videnskabshimmel: Niels Finsen, H.C. Ørsted, Ole Rømer og Tycho Brahe. Du kan læse meget mere om genierne og deres tilknyttede bonusspil nedenfor.

Spil Danmarks Genier

Tycho Brahe

Den verdenskendte adelsmand og astronom Tycho Brahe satte i den grad sit aftryk i videnskaben, og han betragtes, som værende grundlæggeren af moderne observerende astronomi. I 1572 opdagede han en ny stjerne (hvad der senere viste sig at være en supernova) i stjernebilledet Cassiopeia.

Bonusspil

Netop supernovaen kan du ramme i Tycho Brahes bonusspil, der byder på hele 25 gratis spins. Supernovaen er Wild og bliver kaldt Wild Nova. Den kan tilfældigt placere flere Wilds på symbolpladserne i bonusspillet.

Ole Rømer

Astronomen Ole Rømer var den første til at dokumentere det faktum, at lyset har en hastighed. Den opdagelse, som han gjorde i 1676 ved at studere banebevægelser af Jupiters måner, antages for at være fundamentalt for fysikken i dag.

Bonusspil

I Ole Rømers bonusspil bliver du tildelt 20 gratis spins. Hver gang du lander en gevinst i bonusspillet, vil alle symboler, der er en del af den vindende kombination, forsvinde og blive erstattet med nye. Din multiplikator øges i takt med, at du laver nye gevinster, akkurat som du kender det fra Megaways-spil.

H. C. Ørsted

Den verdensberømte fysiker og kemiker gjorde et spektakulært videnskabeligt fund tilbage i 1820, da han påviste sammenhængen mellem elektricitet og magnetisme. Opdagelsen af elektromagnetismen fik stor betydning for udviklingen af det moderne samfund, vi kender i dag.

Bonusspil

Hans Christian Ørsteds bonusspil byder på 15 gratis spins med gnistrende Wilds. Disse Wilds har multiplikatorer tilknyttet, der tilfældigt kan blive tilføjet, når du danner gevinster.

Niels Finsen

Den dansk-færøske læge var Danmarks første nobelpristager. Han blev beæret med prisen i 1903 for sin banebrydende og alternative forskning i lysbehandlinger- og terapi. Finsen blev hyldet som nationalhelt for sit arbejde, der var revolutionerende for lægevidenskaben.

Bonusspil

Niels Finsens bonusspil er det bonusspil med færrest gratis spins, som du kan vælge, når du rammer 3 eller flere bonus-symboler. I Finsens bonusspil bliver du tildelt 10 gratis spins med mulighed for at udløse flere. Alle dine gevinster ganges med 5x.

 

Danmarks Genier

  • 15 gevinstlinjer
  • Min. 1 kr. indsats
  • 96,2% tilbagebetaling

Gør de fire geniale danske genier selskab i vores helt eget store laboratorium og tag gevinstsigte med stjernekikkerter og teleskoper.

Spil Danmarks Genier