Prøv vores helt egen automat

Danske Spil Megaways

Danske Spil Casino slår dørene op for en splinterny underholdende Megaways-automat. Og det er ikke en hvilken som helst Megaways-automat. Det er vores helt egen eksklusive Danske Spil Megaways, som du kun finder hos os.

Spil Megaways-automat

Et bonusspil med bid i

Ingen ny Danske Spil automat uden et storartet bonusspil, og det er lige, hvad vi tilbyder på denne Megaways-automat. For at udløse det højintense bonusspil, skal du ramme 4 eller flere vindende kaskader. En kaskade rammes ved at lande ens symboler på min. de 3 første hjul. Herefter vil nye symboler falde og erstatte de vindende. Når en kaskade rammes vil du kravle et trin op ad bonustrappen til venstre for automaten.

I bonusspillet er kaskader også nøglen til de storslåede gevinster, da hver kaskade vil øge din bonusmultiplikator med én. Denne multiplikator er ganske særlig, da den intet loft har.

Tør du vove pelsen?

Inden du begynder dit bonusspil, står du overfor et valg, som kan blive udslagsgivende for dine chancer for at løbe afsted med de helt store gevinster. Du får nemlig muligheden for at forhøje antallet af dine freespins ved at satse dine foreløbigt indsamlede freespins.

Det står dig helt frit for, om du vil sætte alt på et bræt, satse mere afmålt eller beholde dine optjente freespins. En ting er dog sikkert – jo flere freespins du træder ind i bonusspillet med desto større chancer for at din multiplikator og dine gevinster, når uanede højder.

Danske Spil Megaways

 
Gevinstlinjer

117.649 Megaways

Minimum indsats

Min. 2 kr. indsats

Leverandør

Blueprint

Så tag at slå vejen forbi vores helt egen hjemmebryggede Megaways-automat, som emmer af pragt, æstetik og massevis af spænding.