Olsen Banden 2

Den folkelige trio indtager på ny Danske Spil Casino

Egon Olsen og hans tro kompagnoner drager igen på eventyr, når vi slår dørene op for vores splinternye eksklusive spil Olsen Banden 2, som du kun finder hos os. I denne underholdende efterfølger til én af vores helt egne alletiders spilfavoritter, får det tre mands høje nationalklenodie selskab af Bennys bror, sprængstofeksperten Dynamit-Harry.

Prøv det nye spil

Knæk koden til Franz Jäger-skabet

 

I Olsen Banden 2 er alt timet og tilrettelagt, og spillet ankommer med 2 bonusspil. I det ene bonusspil skal du finde vej til de ikoniske grønfarvede Franz Jäger-skabe. Det gøres ved at ramme 3 pengeskab-symboler, som vil føre dig til 3 Jäger-skabe. Du skal herefter vælge ét af skabene, som vil byde på enten en kontantgevinst eller freespins.

Du slipper altså helt for stetoskopet, gummihandskerne og talkummen, når du kommer frem til de gevinstfyldte pengeskabe.

Alliér dig med Dynamit-Harry

 

I denne udgave har den umage røver-trio, som så mange gange før, fået assistance fra Dynamit-Harry. Da han som bekendt arbejder bedst med en køletaske fyldt med kolde drikkevarer ved sin side, skal du ramme 3 kølebokse med øl for at udløse hans bonusspil med freespins. Under dette bonusspil kaster Dynamit-Harry med fastlåste Wilds.

Du skal være opmærksom på, at køleboks-symbolet også kan indeholde diamanter, der vil udløse en kontantgevinst. Det er altså kun 3 kølebokse med øl, som udløser bonusspillet, hvor du kan blive tildelt op til 13 freespins.

Olsen Banden 2

 
Gevinstlinjer

15 gevinstlinjer

Minimum indsats

Min. 0,75 kr. indsats

Leverandør

Win Studios

Så slut dig til det tre mands høje nationalklenodie, der har fået assistance fra den sprængstofsglade Dynamit-Harry, og begå et historisk kup.