15. juli 2018

20 mio. kr. vundet i Lotto på Færøerne

En heldig vinder på Færøerne går lige nu rundt med en kupon med en gevinst på 20. mio. kr.

Lørdag aften var der 20 mio. kr. i 1. præmiepuljen og hele gevinsten gik til en heldig vinder, der havde lige de 7 tal, der skal til. Vinderen har købt sin kupon i Effo, som er en tankstation, i den lille bygd Tvøroyri på Færøerne.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen. Men vedkommende vil blive tilbudt økonomisk rådgivning, som alle vindere over 1,5 mio. kr. bliver det af Danske Spil.

Ud over den heldig 1.præmievinder var der to vindere af Millionærgarantien. Hver uge trækker Lotto lod om 2x1 million kroner på alle spillede rækker, det er det der hedder Millionærgarantien. En kupon uden synlig gevinst kan altså lige pludselig være 1. million kr. værd.

Det er tilfældet for denne uges to heldige vindere af Millionærgarantien. Den ene vinderkupon er købt I SuperBrugsen i Gedved, Skovvej 2, 8751 Gedved og den anden heldige vinder har købt sin kupon i Slik Safari, Søndre Stationsvej 21A, 4200 Slagelse.

Heller ikke her har Danske Spil hørt fra vinderne endnu, så har man købt sin Lottokupon i en af de to butikker, er det en ekstra god ide at få dem tjekket.

Det lykkedes ikke nogen at fange Jokeren lørdag aften, så den vokser til 7 mio. kr. som kan vindes allerede på onsdag. Lørdag er der 6 mio. kr. i 1.præmiepuljen i Lotto, og 2 Millionærgarantier at spille efter.

Denne uges vindertal er:

1, 3, 15, 18, 21, 24, 25

Tillægstal

19