Tips: Spil din Tipskupon online her. 

Spil Tips 13, Tips 12 eller det nye midtuge tips.Læs mere her

Spil din tipskupon online her

 

Tips er en fælles betegnelse for en række forskellige spil, der drejer sig om at forudsige – tippe – resultatet af en række sportskampe. Tips er et af Danske Spils mest populære spil og er især et spil for alle sportseksperterne, for her træder man ind i en verden af halv- og helgarderinger og en masse tips-systemer, der kan hjælpe med til at lande den helt store gevinst.
Du kan tippe 3 gange om ugen. Lørdag er der Tips 13, søndag er derTips 12, og så er der også det nye Midtuge Tips. Spil Tips 13, Tips 12 eller det nye midtuge tips online eller hos en af de mange forhandlere over hele landet, og hvis du er heldig, vinder du måske en af de helt store gevinster. Én gang om året kan du desuden deltage i DM i Tips, hvor du kan vinde store præmier i form af rejser. 

 

Tips om tips

 
Her på siden kan du også få alle de mest interessante og nødvendige nyheder fra sportens verden. Sportsnyheder bliver leveret af tipsbladet.dk, så du er altid sikker på at få de mest friske og relevante nyheder. Du kan også læse nye og tidligere udgaver af Sport & Spil, der indeholder information om Oddset, Tips og Dantoto. Læs bladet i PDF-version direkte på skærmen eller vælg at få bladet tilsendt med posten.  
 
Danske Spil tilbyder også det smarte værktøj Sportsstatistik, hvor du finder statistik over resultater inden for bl.a. fodbold, håndbold, tennis og basket. Brug f.eks. værktøjet til at sammenligne to superligahold og se hvilket hold, der har vundet flest kampe, og hvilket hold, der vandt den seneste kamp. Det kan være en god hjælp, når det kommer til at tippe resultater. 
 

Hvis du i stedet vil spille på en enkelt kamp eller spille live, mens kampen er igang, så besøg Oddset.

Skjul denne tekst igen