Sæt din viden om sport i spil på ugens kupon - 

så er du med i kampen om de store gevinster!Læs mere her

Velkommen til Tips 12! Tips 12 er hele Danmarks søndags- og midtugespil, hvor du kan tippe på udvalgte danske og udenlandske kampe.
Sådan spiller du Tips 12
Her på siden kan du spille Tips 12, og det første, du skal gøre for at komme i gang, er at vælge, hvordan du vil spille. Du kan spille på følgende tre måder:
1) Du kan selv udfylde en kupon
2) Du kan købe en LynTips
3) Du kan spille Tips som systemspil.
Vælger du selv at udfylde en kupon, skal du afkrydse hvilket resultat – 1, x eller 2 – du tipper i hver af de udvalgte 12 kampe. Måden at spille på hedder ”Enkeltrækker”, og du skal som minimum spille 2 rækker pr. kupon. For at komme i gang med at vælge 1’ere, x’er og 2’ere, skal du klikke i den runde cirkel ud for Enkeltrækker og trykke ”VÆLG” – så kan du komme i gang med at tippe. Du kan læse mere om enkeltrækker her.
For at spille LynTips klikker du på cirklen ud for LynTips, og herefter har du mulighed for at vælge én af de to spilvarianter, som LynTips byder på: Du kan spille LynTips enten som enkeltrækker eller som såkaldte matematiske rækker. Når du spiller LynTips, skal du ikke selv komme med dit bud på kampenes resultater. Dine kuponer bliver nemlig automatisk udfyldt på baggrund af en række eksperters vurdering af de enkelte kampe – så er du endnu ikke helt inde i kampsystemet, er LynTips en god måde at tippe på. Du kan læse mere om LynTips her.
Hvis du vil spille Tips 12 som systemspil, kan du spille 3 overordnede systemer, der hhv. hedder ”Reduceret system”, ”Udgangsrækkesystem” og ”Matematisk system”. For at komme i gang med at spille systemtips vælger du hvilken systemtype, du vil spille, og herefter kan du i en dropdown-liste vælge det helt specifikke system, du vil benytte dig af. Læs mere om SystemTips her.

Sådan øger du dine vinderchancer
Tips 12 er i høj grad et spil for dig, der interesserer dig for sport og fra uge til uge følger den tæt. Er du ny Tips 12-spiller, er vores bedste råd derfor også, at du sætter dig godt ind i de hold, der er på ugens tipskupon – for på den måde får du bedre muligheder for at forudsige kampenes resultater. Én af de nemmeste måder at holde sig opdateret på er at gå ind på danskespil.dk’s side Sportsstatistik, hvor du kan du se tabeller, resultater, hjemme/ude-statistik, blive klogere på holdenes form og indbyrdes opgør mm.
Når du tipper, sætter du din al din viden om sporten i spil – følg holdene tæt og se, om du kan forudsige ugens resultaler og spille med om de store gevinster!
Held og lykke!
 

Skjul denne tekst igen