Spil Tips 13 online

Sæt din sportsviden i spil på ugens kupon og vær med i kampen om de store gevinster!Læs mere her

Sådan spiller du Tips 13 på nettet
Når du spiller Tips 13, har du altid muligheden for at spille det på flere måder: Du kan selv udfylde en kupon, du kan købe en LynTips, eller du kan spille Tips som systemspil. Vælger du at udfylde en almindelig kupon, skal du afkrydse hvilket resultat – 1, x eller 2 – du tipper i hver af de udvalgte 13 kampe på Tips 13. Som minimum skal du spille 2 rækker pr. kupon, og rækkerne administrerer du nederst i spilvinduet.


På danskespil.dk kan du spille 3 overordnede Tips 13-systemer, der hver især hedder Reduceret system, Udgangsrækkesystem og Matematisk system. Du vælger hvilken type af system du vil spille, og herefter kan du i en dropdown-liste vælge det helt specifikke system, du vil benytte dig af.


Læs mere om SystemTips her.

 

Sådan øger du dine vinderchancer

Et godt råd til dig, der er ny inden for Tips 13, er, at du skal sætte dig godt ind i de hold, der er på ugens tipskupon. Én af de nemmeste måder at gøre det på er at gå ind på danskespil.dk’s side Sportsstatistik, hvor du kan du se tabeller, resultater, form, hjemme/ude-statistik, indbyrdes opgør mm.
 

 

Når du tipper, sætter du din al din viden om sporten i spil – følg holdene tæt og se, om du kan forudsige ugens resultaler og spille med om de store gevinster!
 

Held og lykke!
 

Skjul denne tekst igen