World Pools er et samarbejde med Hong Kong Jockey Club og andre spilselskaber, hvor vi tilbyder verdens fineste galopløb og spilpuljer millionstørrelse!

I 2019 startede et samarbejde mellem UK Tote og Hong Kong Jockey Club omkring World Pools til Royal Ascot, Flere andre spiludbydere kom med i samarbejdet bl.a. Danske Spil og dermed blev World Pools en realitet.

Det fik en fantastisk effekt på omsætningen, med ekstra store puljer - ja op til to cifret millionpuljer i de enkelte spilformer.

I 2020 blev samarbejde udvidet til også at gælde British Champions Day på Ascot og i 2021 kom endnu flere løbsdage og løb i andre lande med i World Pools, hvor du som Danske Spil kunde, kan spille med til de ekstra store puljer på vores Dantoto produkt!

World Pools betyder at man kan spille Vinder, Plads, Tvilling, Swinger i alle løb. Tilbagebetalings procenterne vil være på 82,5% i alle de nævnte spilformer.

World Pool har fået sit eget website, hvor du kan læse alt om World Pools og se hvilke dage som bliver udbudt og hvilke spilselskaber som indgår i spillet de aktuelle dage.

 

Artiklen forsætter nedenfor