TRAV OG GALOP RESULTATER

Er du interesseret i at finde trav og galop resultater fra baner i Danmark eller udlandet, som har været en del af udbuddet på Dantoto? Du kan finde historisk data ved at søge efter bane og dato ovenover. Vi har gjort det overskueligt at finde trav og galop resultater hos Dantoto, derfor kan du se resultater på alle de spilleformer som vi har udbudt.

Vi gemmer resultater fra ca en år tilbage fra baner over hele verdenen. Vi har data fra de mest populære baner i Skandinavien, bl.a. fra Danmark, Sverige og Norge. I resten af verdenen har vi resultater fra baner fra Storbritannien, USA, Syd Afrika, Frankrig, Tyskland, Holland, Irland, Hong Kong og UAE.

Med så stort et udvalg af baner og datoer vil det være muligt at finde næsten alle trav og galop resultater du er på udkig efter. Løb fra skandinaviske lande er desuden gemt i videoformat hvis du skulle være interesseret i at gense nogle af løbene. Det eneste der kræves for at gense løbene, er at være logget ind på din Blå Konto. Herefter skal du søge efter bane og dato.

 

>Skulle du være interesseret i at spille på hestevæddeløb kan du spille på vores spil her, og mangler du en Blå Konto, som kræves for at spille, kan du oprette en her.