Poker for begyndere

Hos Danske Spil Poker laver vi poker for alle – uanset erfaring, spilniveau, præferencer og pengepung.

For de helt nye spillere har vi masser af gode tilbud. Først og fremmest afholder vi tre ugentlige freeroll-turneringer. En freeroll-turnering er ganske gratis for dig som spiller at deltage i, men det afholder ikke os fra at smide lidt penge i præmiepuljen. Hver uge har du således tre muligheder for at vinde kolde kontanter, blot ved at placere dig godt i vores ’Danske Spil Freeroll’s. Klokken 19.30 er der hver tirsdag, torsdag og lørdag 500 kroner at spille, og du spiller selvfølgelig kun mod andre Danske Spil-brugere.

Når du føler dig komfortabel med onlinepokeren og vores klient, har vi tilbud i en hvilken som helst prisklasse. Vi har cashgames med buy-in fra få kroner til flere tusinde, og turneringer i alle afstøbninger, formater og prisklasser. 


Hvordan spiller man poker på nettet?

Poker på nettet er i store træk det samme som at spille poker med vennerne eller på kasinoet, men der er enkelte forskelle, det er vigtigt at være bekendte med.

Først og fremmest er der tidtagning på alle beslutninger, når du spiller poker online. På den måde behøver spillet ikke gå helt i stå, hvis en deltager pludselig skal på toilettet eller på anden måde bliver forstyrret. Hver gang det bliver din tur til at tage en beslutning, har du et vist antal sekunder til at gøre det – almindeligvis 15 sekunder i cashgame og 25 sekunder i turneringer. Når du ikke at reagere, har du heldigvis også en timebank med ekstra betænkningstid til de svære beslutninger. I lange turneringer bliver din timebank genopfyldt henad vejen, men pas på med at bruge den helt op. Hvis du ikke har noget tid tilbage i timebanken, så bliver din hånd nemlig automatisk smidt efter den indledende beslutningstid.

En anden vigtig forskel er, at alle spilleres jetoner altid er optalt og informationen let tilgængelig. Det øger tempoet i spillet, at hverken dealere eller spillere skal bruge tid på at tælle jetonerne op, hver gang en spiller er all-in.

Endelig vil du som spiller have en væsentlig anderledes spiloplevelse på nettet end i virkeligheden. I online poker kan du ikke nedstirre en modstander i håb om at få ekstra information, og hyggesnakken foregår over vores chat.

Både online og live poker har hver deres styrker og svagheder, og nogen spillere sværger til det ene, mens andre foretrækker det andet. Når alt kommer til alt, er poker dog stadig poker.

Artiklen forsætter nedenfor