Poker for begyndere

Hos Danske Spil Poker laver vi poker for alle – uanset erfaring, spilniveau, præferencer og pengepung.

For de helt nye spillere har vi masser af gode tilbud. Først og fremmest afholder vi dagligt freeroll-turneringer. En freeroll-turnering er ganske gratis for dig som spiller at deltage i, men det afholder ikke os fra at smide lidt penge i præmiepuljen. Hver dag har du således to muligheder for at vinde kolde kontanter, blot ved at placere dig godt i vores ’Danske Spil Freeroll’s. Klokken 10.00 er der hver dag 20 $ at spille om, mens der hver aften klokken 21.05 udloddes 50 $, og du spiller selvfølgelig kun mod andre Danske Spil-brugere.

Når du føler dig komfortabel med onlinepokeren og vores klient, har vi tilbud i en hvilken som helst prisklasse. Vi har cashgames med buy-in fra få kroner til flere tusinde, og turneringer i alle afstøbninger, formater og prisklasser. Under vores tilbagevendende Powerfest-serie spænder buy-ins fra mindre end 40 kroner til den enorme Super High Roller-turnering, der med et buy-in på næsten 180.000 kroner er forbeholdt de få.

Når vi siger, vi laver poker for alle, kommer det selvfølgelig også til udtryk i vores mange sjove og spændende tilbud. Vi har kampagner, der belønner vores mest aktive spillere, men også kampagner til hyggespilleren, der bare søger lidt underholdning og spænding en eftermiddag. På den måde får alle kunder et produkt, der er tilpasset deres behov og spiladfærd, og giver alle en bedre chance for at vinde konkurrencer, lodtrækninger og rangliste-kampagner.


Hvordan spiller man poker på nettet?

Poker på nettet er i store træk det samme som at spille poker med vennerne eller på kasinoet, men der er enkelte forskelle, det er vigtigt at være bekendte med.

Først og fremmest er der tidtagning på alle beslutninger, når du spiller poker online. På den måde behøver spillet ikke gå helt i stå, hvis en deltager pludselig skal på toilettet eller på anden måde bliver forstyrret. Hver gang det bliver din tur til at tage en beslutning, har du et vist antal sekunder til at gøre det – almindeligvis 15 sekunder i cashgame og 25 sekunder i turneringer. Når du ikke at reagere, har du heldigvis også en timebank med ekstra betænkningstid til de svære beslutninger. I lange turneringer bliver din timebank genopfyldt henad vejen, men pas på med at bruge den helt op. Hvis du ikke har noget tid tilbage i timebanken, så bliver din hånd nemlig automatisk smidt efter den indledende beslutningstid.

En anden vigtig forskel er, at alle spilleres jetoner altid er optalt og informationen let tilgængelig. Det øger tempoet i spillet, at hverken dealere eller spillere skal bruge tid på at tælle jetonerne op, hver gang en spiller er all-in.

Endelig vil du som spiller have en væsentlig anderledes spiloplevelse på nettet end i virkeligheden. I online poker kan du ikke nedstirre en modstander i håb om at få ekstra information, og der er heller ikke meget tid til hyggesnak ind imellem hænderne. Til gengæld er det muligt at deltage i flere pokerspil på én gang, da det sagtens kan lade sig give sig, at have flere turneringer eller cashgames åbent samtidig.

Både online og live poker har hver deres styrker og svagheder, og nogen spillere sværger til det ene, mens andre foretrækker det andet. Når alt kommer til alt, er poker dog stadig poker.

Artiklen forsætter nedenfor