Pokerkælderen

En verden af spændende indhold om poker. Vi dykker ned i alt fra strategier og analyser af hænder til indsigt i pokerspilleres verden, samt tips til det mentale spil for at tage dit spil til det næste niveau!

Nyeste indhold

September - blindkamp fra finalebordet ved MPT
I dette afsnit af Månedens Hånd er der fokus på en af de sværeste discipliner i turneringsspil, nemlig en klassisk blindkamp. Og så er det ovenikøbet fra finalebordet ved Munkebjerg Poker Tour 2023, så presset er ekstra stort på de to duellanter.
1. sep 2023
25min
Se
Peter Jaksland brugte pokerevner i forhandlingerne om salget af sit livsværk
For år tilbage kombinerede forretningsmanden Peter Jaksland det at holde øje med bookingerne i sit rejsebureau med turneringer. Efter virksomheden er solgt i hvad han kalder sit 'største pokerspil nogensinde' er der blevet endnu mere tid til live-events i ind- og udland.

6. sep 2023
47min
LytLyt

Alle serier

Udvalgte episoder

Download Poker

For at spille Poker skal du downloade spilklienten eller vores app.
Poker findes til

Poker for begyndere Vis flere

Sådan forløber en pokerhånd

Hvis du er helt ny til poker, er dette videoen som du bør se! Du får her en indførsel til, hvordan en pokerhånd spiller ud – og når først man mestrer reglementet bagved en pokerhånd, er vejen klarlagt til meget mere poker.
14. jun 2023
11min
Lyt

Hvilke hænder bør man spille

Hvilke hænder bør man gå i krig med, og hvilke bør man kaste bort? Det får du svaret på i videoen her, hvor Helge Rahbek går igennem, hvilke hænder man bør raise preflop fra forskellige positioner.
14. jun 2023
8min
Lyt

Hvornår og hvor meget bør man bette

To bet or not to bet, det er spørgsmålet, som du får svar på i videoen her, hvor Helge Rahbek ser nærmere på forskellige situationer, hvor det er mere eller mindre fordelagtigt at kaste sine chips i puljen.
14. jun 2023
11min
Lyt

Hvornår og hvor meget bør man bluffe

Hvis du er på begynderstadiet, er noget af det mest spændende ved poker sikkert at bluffe, men det kan også være afskrækkende. For hvornår og hvor meget, bør man egentlig bluffe? Det får du svar på her.
14. jun 2023
12min
Lyt

Fem begynderfejl du bør undgå

Alle begår fejl, men hvorfor ikke forsøge at undgå nogle af dem? Alle begyndere til poker får her alletiders chance, for at undgå at begå fem af de mest oplagte fejl - som dem der ikke ser videoen, formentlig kommer til at begå.
14. jun 2023
5min
Lyt

Pokerodds for begyndere

Hvornår har man odds til at fortsætte med sin hånd, og hvornår bør man i stedet give op. I Videoen her får du en indførsel til, hvordan du regner dine potodds ud, og hvordan du kan benytte det i din pokerspil.
14. jun 2023
7min
Lyt
Vis flere

Det mentale spil Vis flere

Planlæg dit spil

Hvordan kan du optimere din præstation, og hvorfor er det så vigtigt at planlægge og organisere dit pokerspil? Find svarene i denne video. Du får en større forståelse for pokerfundamentet, og hvorfor en god præstation ikke bare sker af sig selv.
Du vil lære mere omkring 80/20-reglen og forstå, hvorfor struktur er så vigtigt. Slutteligt vil du få 5 gode tips omkring planlægning.

14. jun 2023
11min
Lyt

Bankroll management og game selection

Hvad er god bankroll management, og hvorfor spiller jeg poker i dag? Få svarene i denne video, der gennemgår, hvordan du kan håndtere din poker bankroll til perfektion, og hvad buy-in-reglerne er for cashgame, Sit & Go's og turneringer. Det gælder også om at vælge det rigtige spil på det rigtige tidspunkt, så derfor lærer du også om at vælge dine spil med omhu.

14. jun 2023
18min
Lyt

Dit poker mantra

Hvordan kan du undgå at lave fejl, og hvorfor er det så vigtigt at bruge så meget tid på udvikling? Det kan du blive klogere på i denne video. Du får en god forståelse for, hvad et Poker Mantra er, og hvordan det kan hjælpe dit spil gevaldigt. Du lærer også at tænke mere over dit spil og får en nem måde at udvikle dig på.

14. jun 2023
10min
Lyt

Undgå tilt

Hvordan tilter jeg mindre? Fokus i denne video er på at mindske frustrationer og få en forståelse for, hvorfor og hvad der påvirker dit spil mere end du tror. Du får også nogle gode tips til, hvad du skal stoppe med at gøre, så du måske helt kan undgå tilt fremover. Alle vil gerne kunne spille sit A-game, men det er umuligt, hvis du tilter, så derfor er det her emne meget vigtigt.

14. jun 2023
6min
Lyt

Tag gode beslutninger

Hvordan kan du tage bedre beslutninger? Det lærer du om i denne video. Hver gang det er din tur, har du en mulighed for at tage den rigtige beslutning. Hvorfor er det så, at nogle spillere er så meget bedre til at træffe den rigtige beslutning næsten hver gang? Det får du svar på i denne video.

14. jun 2023
7min
Lyt

Følg planen men vær klar til at justere

Hvorfor er det så vigtigt at have en plan, når du skal spille poker? Det får du svar på i denne video. Du lærer at tænke fremad og justere, hvis det er nødvendigt. Slutteligt i videoen får du et super vigtigt tip som handler om, hvad du skal fokusere på. Glæd dig til en video, hvor du også lærer at stoppe med at håbe på at noget skal ske, men i stedet proaktivt forbereder dig på adskillige scenarier.

14. jun 2023
6min
Lyt

Håndtering af downswing

Hvordan håndterer man downswings? Du får svar på, om man skal stoppe med at spille, når det går dårligt og om man kan se et downswing som noget positivt. Der er vigtig læring i at forstå, hvornår man reelt set er i et downswing samt hvad man skal fokusere på for at vende det igen. Du vil også blive præsenteret for gode tips og en lang to-do-liste over, hvad man skal gøre når downswinget rammer.

14. jun 2023
11min
Lyt

Op og ned i niveau

Hvorfor kan det at rykke ned i niveau være en god ide? Og hvornår skal man rykke op igen? Få svarene i denne video, hvor der bliver gået i dybden med 80/20-reglen og du får en større forståelse for, hvorfor det kan være en stor fordel at rykke ned i niveau en gang i mellem.

 

14. jun 2023
10min
Lyt
Vis flere

Månedens hånd Vis flere

Livet som pokerspiller Vis flere

Peter Jaksland brugte pokerevner i forhandlingerne om salget af sit livsværk

For år tilbage kombinerede forretningsmanden Peter Jaksland det at holde øje med bookingerne i sit rejsebureau med turneringer. Efter virksomheden er solgt i hvad han kalder sit 'største pokerspil nogensinde' er der blevet endnu mere tid til live-events i ind- og udland.

6. sep 2023
47min
Lyt

Kommentatorerne - læringer og observationer fra 600+ timer ved mikrofonerne

Gennem otte år har Dennis 'Krogliren' Krog og Rasmus 'Jungleras' Nielsen været Danske Spil Pokers faste kommentatorer ved de store turneringer som DM, MPT, osv. Hør hvordan de mener, spillet har udviklet sig i den periode og få også et par behind-the-scenes-historier fra det garvede makkerpar.

3. aug 2023
52min
Lyt

Carl Bonefeld - Las Vegas-tur med Gus Hansen

Las Vegas-tur med Gus Hansen kickstartede Carl Bonefelds PLO-karriere. Efter mødet med et par andre danske online-spillere under en mindeværdig tur til Las Vegas skiftede Carl Bonefeld til firekortsvarianten Pot Limit Omaha, som han i dag spiller professionelt. Hør om hans hverdag på et pokerkontor i København og hvordan han forsøger at dygtiggøre sig i varianten.
5. jul 2023
42min
Lyt

Oskar Torp Massesson - Held i uheld i Valencia

Held i uheld i Valencia fik NLHE-specialistens karriere til at tage fart. Som så mange andre fik Oskar Torp Massesson første gang smag for poker i gymnasietiden, men der skulle nogle tilfældige omstændigheder under et studieophold i udlandet til før hans læring af 'The Cadillac of Poker', No Limit Hold'Em, for alvor kom op i omdrejninger.

14. jun 2023
46min
Lyt
Vis flere

Software og indstillinger Vis flere

DM i Poker Vis flere

Munkebjerg Poker tour Vis flere