vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

dm i poker for hold

Saml dine tre bedste pokervenner omkring dig, og spil jer til titlen som Danmarks bedste pokerhold og en luksustur til Las Vegas.

Hvad er DM i Poker for hold?

Når det kommer til succes i poker, er det almindeligvis en individuel ting, men nu får du lejlighed til at dele både pokeropture og -nedture med tre venner eller kollegaer, når DM i Poker for hold 2018 skydes i gang 30. april.

Hvert hold ved DM i Poker for hold består af fire spillere, og hver deltager skal spille en turnering om ugen i fire uger. Én spiller på hvert hold spiller fast om mandagen, en anden om tirsdagen, en tredje om onsdagen og en fjerde om torsdagen.

Buy-in til turneringerne er 5,5 $, og de starter klokken 20.05. Udover at der er ranglistepoint på højkant i den indledende rundes turneringer, så går alle buy-ins naturligvis også til præmiepuljen som normalt.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at skifte ud i holdet undervejs, eller at flytte rundt på spilledage mellem deltagerne. Kan en spiller ikke stille til start en aften, hentes der ingen point til ranglisten.


Tilmeldte hold


Struktur

For hver ugedag er der en rangliste, hvor spillerne laver point efter formlen √buy in/2 + √gevinst. Hvert holds deltageres point bliver lagt sammen i en samlet rangliste, der opdateres løbende. Efter de fire ugers indledende runder går de ni bedste hold på ranglisten videre til finalen.

Artiklen forsætter nedenfor

Finalen

Finalen bliver afholdt Lørdag den 26. maj hvor de ni bedste hold mødes i en direkte duel på Danske Spil Poker over fire turneringer.

Hvert holds point-topscorer fra de indledende runder udnævnes som holdets Es, og møder de andre holds esser i en ni-mands turnering. Hvert holds næsthøjeste point-scorer udnævnes som Konge, og møder de andre holds konger, og så fremdeles.

Både Esser, Konger, Damer og Knægte spiller fire freeroll-turneringer hver med start klokken 19.00, 20.00, 21.00 og 22.00. Der uddeles point efter ny formel i finalen, og point overføres IKKE fra de indledede runder. Det holds deltagere, der scorer flest point over de i alt 16 turneringer, bliver årets Danmarksmestre i Poker for hold, og vinder samtidig adgang til den ultimative pokeroplevelse: En tur på den luksuriøse Pokerchef-tur til Las Vegas.

Artiklen forsætter nedenfor

Præmier ved DM i Poker for hold

Placering

Præmie

1. præmie

Fire billetter til Pokerchefturen Las Vegas (to dobbeltværelser til deling)

2. præmie

Fire buy-ins til DM i Poker á 3.800 kroner

3. præmie

Fire buy ins til DM i Poker á 1.120kr.

Regler og vilkår

 • Kampagnen er aktiv fra mandag den 30. april - lørdag den 26. maj 2018.
 • Tilmelding lukker onsdag den 25. april 2018 kl. 12.00.
 • Præmier kan ikke veksles til kontanter.
 • I forbindelse med pointlighed vinder holdet med flest topplaceringer. Ved lighed i antallet af førstepladser, kigges derefter på 2. pladser og så fremdeles.
 • Skulle to hold ende helt lige i finalen på antal af point, og placeringer, vinder det bedst placerede hold fra de indledende runder.
 • Det er kun tilladt at stille op på ét hold
 • Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at stoppe eller ændre i igangværende konkurrencer uden forudgående varsel.
 • Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller brugernavne på hjemmesiden og i fremtidige promotions.

Regler og vilkår for Pokerchefturen

 • Spillere kan kun vinde én Pokerchef pakke og der ydes ingen kompensation til spillere der vinder flere pakker.
 • Præmien er personlig og kan ikke indløses til kontanter eller videregives.
 • I henhold til amerikansk lovgivning skal deltagerne på turen være minimum 21 år for at spille på et amerikansk kasino. Derfor vil personer under 21 år ikke kunne få det samme udbytte af turen. Vindes Hold DM af en eller flere personer der ved Pokerchefturens afvikling ikke er fyldt 21 år, vil vedkommende blive tilbudt et DM i Poker sæde til en ca. værdi på 12.000kr. i stedet.
 • Når du spiller med i Pokerchefen erklærer du, at du har mulighed for at fremskaffe og fremvise alle nødvendige dokumenter for at kunne indrejse til USA.
 • Når du deltager i denne kampagne accepterer du nærværende specifikke kampagnevilkår og betingelser samt vores standard kampagnevilkår og -betingelser.
Læs mere