Poker på mobilen – Spil på både Android- og iOS-enheder

Nu kan du spille alle dine foretrukne pokervarianter mens du er på farten. Med den seneste udgave af Danske Spil Poker-appen er det nemlig muligt at spille både cashgames, sit & gos og turneringer på mobilen, og det uanset om du ønsker at spille fra en Android eller iOS-enhed.

Du behøver ikke engang have dit NemID frem for at spille poker på din mobil eller tablet. Danske Spil Pokers app gør nemlig brug af den seneste teknologi til fingeraftryks-genkendelse, så du kan logge ind ved bare et enkelt tryk på din mobil. Hvis din mobil eller tablet ikke understøtter fingeraftryks-genkendelse, kan du også oprette en firecifret pinkode, så du let og hurtigt kan få adgang til de mange pokerspil, vi udbyder i appen.

I Apples App Store kan du finde pokerappen under navnet Danske Spil Poker. Programmet er designet specifikt til brug på smartphone og tablet, så du kan spille dit foretrukne format på både iPhone og iPad.

Artiklen forsætter nedenfor

Android

Appen kan naturligvis også downloades til smartphones og tablets med Androids styresystem installeret.Du skal dog sikre dig, at din telefon tillader installationer fra andre end kilder end Play Store. Hvis du bliver mødt med beskeden ”Installationen er blokeret”, skal du derfor gøre følgende:

  • Tryk på "Indstillinger".
  • Vælg Sikkerhed.
  • Sæt flueben i feltet "Ukendte kilder". Tillad installation af apps fra andre kilder end Play Store.
  • Derefter skal du trykke på Download-knappen igen.
MED DANSKE SPILS POKER APP KAN DU SPILLE, NÅR DET PASSER DIG

Det er fredag aften, og du har lyst til et slag hyggepoker med vennerne, men ingen af dem kan lokkes op af sofaen uanset hvor meget du end frister med saltstænger og håndvarme dåsesodavand. Heldigvis er der altid ét pokerspil med et åbent sæde indenfor rækkevidde, når du har Danske Spils Poker App installeret på din mobil eller tablet.

Appen gør det lettere end nogensinde før at folde, calle og raise på farten. Uanset om du sidder i sofaen eller i shoppingcenteret, på stranden eller på stadion, så kan du lynhurtigt sætte lidt krydderi på tilværelsen med et spil poker.

Det er hurtigt og let at downloade og installere appen, og du kan være i gang på få minutter. Der findes både en udgave til iOS- og Android-enheder, og appen er kompatibel med både smartphones og tablets. Det eneste det kræver, er, at du har mobildata i dit abonnement, eller er tilsluttet et trådløst netværk.

Du kan spille alle de velkendte pokerformater på din mobil, så uanset om du er i humør til et par turneringer, lidt cashgame eller endda et par Sit & Gos, har vi en mobiloptimeret udgave klar til dig hos Danske Spil Poker. Det er muligt at spille op til fire borde ad gangen, og du finder både det klassiske Texas Hold’em og firekorts-varianten Omaha i appen.

Appen er udformet, så selv den mest fummelfingrede pokerspiller får en god spiloplevelse. Både menuen og selve pokerspillet er opbygget intuitivt, og det er legende let at navigere rundt imellem pokerborde, spiludbud, kampagner og kontooplysninger. Det er desuden muligt at både indbetale og udbetale penge til din pokerkonto direkte i mobilappen.

Det har aldrig været lettere at spille poker på mobilen, så download Danske Spil Poker-appen allerede i dag, så leder du aldrig forgæves efter et pokersjak igen.

Artiklen forsætter nedenfor