Artiklen forsætter nedenfor

Fast forward

Fart, action og spænding

Med Fastforward er det slut med at vente i halve eller hele timer på en god hånd. Elsker du fart, action og masser af spænding, er Fastforward lige noget for dig!

Har du dårlige kort? Så spol blot frem til en ny hånd med ét enkelt klik - flere hænder, flere oplevelser, mere sjov! Du behøver ikke at skulle vente på action - hvis du ikke vil spille en hånd, kan du bare klikke på knappen "Forward-fold" for at få en ny hånd. Fastforward er poker - bare hurtigere!

Kort fortalt

  • Når du folder, flyttes du direkte videre til et andet Fastforward-bord med nye hole cards og spillere, og dine penge flytter selvfølgelig med
  • Du skal ikke vente på, at det bliver din tur. Hvis du ikke synes om dine kort, kan du folde og forlade bordet
  • Der tilbydes Fast Forward No-Limit Hold’em cashgame-borde i følgende stakes $0,01/0,02, $0,02/0,05, $0,05/0,10, $0,10/0,25, $0,25/0,50, $0,50/1, $1/2 og $2,5/5
  • Der tilbydes Fast Forward PLO cashgame-borde i følgende stakes $0,01/0,02, 10/0,25, $0,50/1 og $1/2
  • Det er nemt at finde Fastforward – gå til fanen "Fastforward" i klientlobbyen, og tag din plads

Sådan spiller du Fast forward

Åbn Danske Spil Poker softwaren, og gå til fanen "Fastforward" i hovedlobbyen for at vælge dit spil og din indsats. Klik på "Tag plads" for at spille med.

Når du har klikket på "Tag plads", vises en boks med buy-in, og du skal nu vælge, hvor mange penge du vil tage med til bordet - præcis som du altid gør. I buy-in-boksen kan du også vælge, hvor mange borde du vil åbne. Du kan have op til ni forskellige Fastforward-borde åbne på en gang, men så skal du altså også være skarp, for der skal træffes virkelig mange beslutninger på kort tid.

Når du har klikket på "OK", vil du få en plads ved vores Fastforward-borde. Ved din første hånd er det sandsynligt, at du vil få en big blind-position. Når du er færdig med den hånd, flyttes du med det samme til det næste bord, hvor en ny gruppe spillere og et nyt sæt hole cards venter på dig. Dine penge flytter selvfølgelig med.

Så snart en modstander laver et bet vises knappen "Forward-fold". Det er den vigtigste funktion i Fastforward. Hvis du klikker på den, kan du folde med det samme - selvom det ikke er din tur. Du behøver med andre ord ikke vente på alle de andre spillere beslutter sig. Fold 7-2 og få en ny og bedre hånd med det samme.

Hvis du vil folde en hånd, men gerne vil blive ved bordet for at se resultatet af den aktuelle hånd, skal du markere afkrydsningsfeltet "Følg efter fold". Når du har foldet, vil du blive ved bordet, indtil hånden er afsluttet. Du kan også klikke på "Næste hånd" for at gå videre til et nyt bord.