DOWNLOAD POKER

1. Hvis du ikke har en konto på Danske Spil, skal du først oprette en for at kunne spille poker. 

2. Har du derimod en konto, skal du blot downloade vores vores pokerklient enten til PC og Mac eller vores app til Android og iOS. Derfra kan du logge ind på vores virtuelle pokerborde.

 

Held og lykke!

Artiklen forsætter nedenfor

1. OPRET KONTO

Er du ny kunde hos Danske Spil skal du oprette en konto.

OPRET KONTO

2. DOWNLOAD

For at spille på PC skal du downloade Danske Spil Poker klient.

HENT TIL PC

Andet styresystem?

POKER HOS DANSKE SPIL

Hos Danske Spil går vi meget op i poker. Vi sætter en stor ære i at være danskernes foretrukne online pokerudbyder, og det stiller naturligvis krav til den pokersoftware, vi tilbyder vores kunder. Derfor arbejder vi hele tiden benhårdt på at udvikle og forbedre vores platform, så vi har markedets mest innovative, stabile og bedst designede pokerprodukt.

En af de største fordele ved at downloade pokerklienten til din egen pc er, at du kan skræddersy din pokeroplevelse ned til mindste detalje. Du kan selv vælge hvilket grafisk tema, dine pokerborde og kort skal have, og om du ønsker at spille med eller uden lyd, animationer og avatarer. Det er også muligt at konfigurere spillets byde-knapper, så de passer præcis til dit temperament, og vælge hvorvidt du ønsker muligheden for at justere bud-størrelse med hjulet på din mus.

Med Danske Spils pokersoftware kan du også let orientere dig om vores mange igangværende og kommende kampagner. Så snart du er logget ind, kan du se, hvilke kampagner du allerede deltager i, og hvilke du med fordel kan tilmelde dig. Du kan også let få et overblik over, hvor langt du er med gennemspilningen af en aktiv bonus, og kigge lidt rundt i vores spændende bonusshop.

Danske Spils pokerklient kan køre på alle Windows operativsystemer fra Windows XP og frem, og kræver blot 512 megabyte RAM, en skærmopløsning på 800 x 600 med minimum 256 farver, et lydkort (hvis du vil kunne høre de mange lydeffekter i klienten) og mindst 250 megabyte fri hukommelse på harddisken.

Det er selvfølgelig også muligt for Mac-brugere at begive sig i kast med det store spiludbud hos Danske Spil Poker. Mac-klienten tilbyder ligesom PC-versionen alle tænkelige pokervarianter og formater, og kan køres på Mac OS X 10.5 og senere.

Uanset om du allerede har en konto på Danske Spil, eller om du er ny på siden, så tager det kun et øjeblik at komme i gang. Download Danske Spil Poker nu, så guider vi dig igennem hele processen – fra oprettelse og login til du har taget plads ved den virtuelle filt.

Vi ses ved pokerbordene!