Mine tilbud

Artiklen forsætter nedenfor

Er du den næste danmarksmester?

Fra den 4. - 9. september afholdes DM i Poker på Casino Copenhagen og allerede nu kan du sikre dig dit sæde. Vores online satellitter ruller fra den 23. juni til 1. september og buy-in starter fra $5,50. Husk at hvis du kvalificerer dig til DM i Poker via Danske Spil, så deltager du automatisk i Last Longer, hvor vinderen skal med på Pokerturen 2024.

Læs mere

Daglige satellitter fra 17:00 - 20:00

Prøv vores daglige satellitter til 'The Festival Malta', der er en live turnering som afholdes fra den 9. - 15. september i Tallinn. Buy-in starter fra 5,50 euro og går du hele vejen i ugefinalen, får du en 'The Festival'-pakke til en værdi á 1.600 euro.

Læs mere

Den ultimative pokeroplevelse

I oktober 2024 sender vi 10 spillere afsted på den ultimative pokeroplevelse i Las Vegas. Fly tur/retur, hotel i fem nætter, lommepenge og meget mere er inkluderet i 'Pokerturen' til en samlet værdi á 30.000 kroner. Hvis du er vild med poker og underholdning i høj klasse, skal du prøve at sikre dig din plads på 'Pokerturen' via vores forskellige aktiviteter i 2024.

Læs mere

Intet krav om indbetaling

Indtast bonuskode 'GRATIS55' og få 55 spillekroner • Bonuskoden kan kun bruges én gang pr. kunde • Du skal optjene min. 5 pokerpoint på Poker, før du kan udbetale bonusbeløbet (55 kroner) fra din pokerkonto • Udløbsdato er 60 dage efter kreditering af de 55 spillekroner.

Læs mere

Spil gratis poker hver aften

Hver eneste aften afholder vi en gratis pokerturnering kl. 19.30. Der er en garanteret præmiepulje på 250 kr. i vores gratis pokerturneringer, og det er kun spillere med en Danske Spil konto, der kan deltage.

Læs mere

20% tilbagebetaling - hver uge

20% i tilbagebetaling til alle. 
Dette er vores måde at sige tak til alle, der spiller på Danske Spil Poker. Hver mandag konverterer vi de pokerpoint, du har optjent i den forgangne uge til et kontantbeløb, der indsættes på din pokerkonto. Alle spillere er automatisk tilmeldt Min tilbagebetaling.

Læs mere