Mine tilbud

Artiklen forsætter nedenfor

Spil med søndag kl. 19.30

Vil du være en del af et hold, der skal en tur til Las Vegas, hvor der venter fede oplevelser, hygge og fællesskab og naturligvis en masse poker? Hver søndag kl. 19:30 fra den 19. maj til den 9. juni afholder vi en turnering med et samlet buy-in på 100 kr. Første- og andenpladsen går videre til en online finale den 16. juni kl. 19.30 med i alt 16 spillere, hvor førstepræmien er en billet til Pokerturen

Læs mere

Kom med til live poker i Bratislava

Sol, varme, hygge og live poker - er det noget for dig? For bare $5,50 kan du sikre dig din billet til Scandinavian Open Poker Championship, der bliver afholdt på Casino Banco i Bratislava fra den 17. - 23. juni. Hver dag fra 15. april til den 9. juni afholder vi $5,50 online satellitter og hver søndag i samme periode, spilles ugefinalen med et buy-in på $109. Sikre du dig en SOPC-pakke, er der hotel, morgenmad, buy-in til turneringen og lommepenge inkluderet. Skal du med?

Læs mere

Hold DM 2024 - Se stillingen

Hvad siger du til at vinde en tur til Las Vegas med dine tre bedste pokerkammerater? Se stillingen for de hold der kæmper om at blive danmarksmester i poker, hvor førstepræmien er fire billetter til Pokerturen til en samlet værdi á 120.000 kr. De indledende runder til Hold DM afholdes fra 6. - 30. maj, hvor de ni bedste hold går videre til finalen den 2. juni. 

Læs mere

Den ultimative pokeroplevelse

I oktober 2024 sender vi 10 spillere afsted på den ultimative pokeroplevelse i Las Vegas. Fly tur/retur, hotel i fem nætter, lommepenge og meget mere er inkluderet i 'Pokerturen' til en samlet værdi á 30.000 kroner. Hvis du er vild med poker og underholdning i høj klasse, skal du prøve at sikre dig din plads på 'Pokerturen' via vores forskellige aktiviteter i 2024.

Læs mere

Intet krav om indbetaling

Indtast bonuskode 'GRATIS55' og få 55 spillekroner • Bonuskoden kan kun bruges én gang pr. kunde • Du skal optjene min. 5 pokerpoint på Poker, før du kan udbetale bonusbeløbet (55 kroner) fra din pokerkonto • Udløbsdato er 60 dage efter kreditering af de 55 spillekroner.

Læs mere

Spil gratis poker hver aften

Hver eneste aften afholder vi en gratis pokerturnering kl. 19.30. Der er en garanteret præmiepulje på 250 kr. i vores gratis pokerturneringer, og det er kun spillere med en Danske Spil konto, der kan deltage.

Læs mere

20% tilbagebetaling - hver uge

20% i tilbagebetaling til alle. 
Dette er vores måde at sige tak til alle, der spiller på Danske Spil Poker. Hver mandag konverterer vi de pokerpoint, du har optjent i den forgangne uge til et kontantbeløb, der indsættes på din pokerkonto. Alle spillere er automatisk tilmeldt Min tilbagebetaling.

Læs mere