Mine tilbud

Artiklen forsætter nedenfor

Kom med til Easter Tour

Kribler det i fingrene for at komme ud at spille live poker? Så skal du prøve at kvalificere dig til Easter Tour på Casino Munkebjerg! Vores online satellitter til Easter Tour spilles kl. 20:15 hver fredag, lørdag og søndag fra den 1. til den 24. marts. Vi garanterer ét sæde á 1.700 kr. i alle satellitter og buy-in er $25.

Læs mere

Kval dig fra $5,50

Kunne du godt tænke dig at blive danmarksmester i online poker? Kval dig nu! Vores satellitter afholdes hver aften kl. 19.30 og 20.00, hvor buy-in varierer fra $5,50 - $7,50. Selve Online DM spilles fra den 4. - 8. april, hvor der skal dystes i alle mulige forskellige pokerdiscipliner. Vinder du et Online DM-event, inviteres du til Tournament of Champions, der er en online turnering med en pokerrejse til Las Vegas på højkant.

Læs mere

Den ultimative pokeroplevelse

I oktober 2024 sender vi 10 spillere afsted på den ultimative pokeroplevelse i Las Vegas. Fly tur/retur, hotel i fem nætter, lommepenge og meget mere er inkluderet i 'Pokerturen' til en samlet værdi á 30.000 kroner. Hvis du er vild med poker og underholdning i høj klasse, skal du prøve at sikre dig din plads på 'Pokerturen' via vores forskellige aktiviteter i 2024.

Læs mere

Vind op til $1 million

Sit & go med tre spillere fra start. Buy-in fra $0,25 - $100. Størrelsen af din start stack varierer afhængigt af hvor stor præmiepuljen er - jo større præmiepulje jo større start stack. Spins Overdrive er til dig der elsker action.

Læs mere

Intet krav om indbetaling

Indtast bonuskode 'GRATIS55' og få 55 spillekroner • Bonuskoden kan kun bruges én gang pr. kunde • Du skal optjene min. 5 pokerpoint på Poker, før du kan udbetale bonusbeløbet (55 kroner) fra din pokerkonto • Udløbsdato er 60 dage efter kreditering af de 55 spillekroner.

Læs mere

Spil gratis poker hver aften

Hver eneste aften afholder vi en gratis pokerturnering kl. 19.30. Der er en garanteret præmiepulje på 250 kr. i vores gratis pokerturneringer, og det er kun spillere med en Danske Spil konto, der kan deltage.

Læs mere

20% tilbagebetaling - hver uge

20% i tilbagebetaling til alle. 
Dette er vores måde at sige tak til alle, der spiller på Danske Spil Poker. Hver mandag konverterer vi de pokerpoint, du har optjent i den forgangne uge til et kontantbeløb, der indsættes på din pokerkonto. Alle spillere er automatisk tilmeldt Min tilbagebetaling.

Læs mere