Min tilbagebetaling

20% tilbagebetaling til alle

Min tilbagebetaling er vores måde at sige tak til alle, der spiller på Danske Spil Poker. Hver mandag konverterer vi de pokerpoint, du har optjent i den forgangne uge til et kontantbeløb, der indsættes på din pokerkonto. Alle spillere er automatisk tilmeldt Min tilbagebetaling.

Du bestemmer selv, om du vil udbetale de penge du får tilbagebetalt til din bankkonto, eller om du vil bruge dem til at spille Poker.

 
 

Tilbagebetalingstabellen skal forstås på den måde, at for hvert femte pokerpoint du optjener, modtager du et kontantbeløb på $0,5. Dette er uanset, om du optjener 30 eller 4.000 pokerpoint. Tilbagebetalingsprocenten er nemlig konstant på 20%.

Du optjener pokerpoint, hver gang du spiller poker for rigtige penge – uagtet om det er cash game eller turneringer. Du optjener to pokerpoint, hver gang du betaler én dollar i rake.

Det er også vigtigt at nævne, at du får din tilbagebetaling tilbage efter det niveau, du har ramt. Lad os uddybe det med et par eksempler.

EKSEMPLER:

Uge 1 (mandag-søndag) optjener du 44 pokerpoint. Mandag i uge 2 får du udbetalt $4.

Udregningen er: (40 pokerpoint / 5 pokerpoint) * 0,5$ = $4

Uge 4 (mandag-søndag) optjener du 203 pokerpoint. Mandag i uge 5 får du udbetalt $25.

Udregningen er: (200 pokerpoint / 5 pokerpoint) * 0,5$ = $20

sådan optjener du pokerpoint

Hos Danske Spil Poker optjener du pokerpoint hver gang du spiller poker for rigtige penge - uagtet om det er cashgames, turneringer, Sit & Go's, Spins eller Fast Forward. Du optjener 2 pokerpoint for hver $1, du bidrager i rake.

Hvis du fx spiller en turnering, der koster $5+0,5, har du optjent 1 pokerpoint. Det er fordi, du betaler $0,5 i rake for at være med i turneringen, mens de resterende $5 havner i præmiepuljen.

 
 

HVORDAN BEREGNES RAKE PÅ CASH GAME?

Rake er altid udspecificeret i selve prisen for en turnering. Omvendt er det svært at danne sig et overblik over, hvor meget rake man betaler for at spille cash game poker.

For at få en bedre forståelse af udregningen for rake på cash game poker, kan du læse mere om vores rake-struktur her.