vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Små buy-ins, monsterstore præmiepuljer! 11 dages turneringsserie på Danske Spil Poker.

Monster Series

Fra lørdag den 21. til tirsdag 31. oktober løber Danske Spil Pokers nye, store turneringssatsning; Monster Series. Monster Series er en 11-dages turneringsserie, hvor den samlede garanterede præmiepulje er på hele 5 millioner dollars, der uddeles over i alt 140 turneringer.

I modsætning til Powerfest så er buy-ins skruet gevaldigt ned. De billigste Monster Series-turneringer koster bare 1,10 $, og det er endda muligt at kvalificere sig fra vel under én skallet krone.

Der er dog også noget for spillerne med lidt dybere lommer. Turneringerne findes nemlig både i en 'Micro' og en 'Mid'-udgave, og Mid-udgaven vil altid koste ti gange som meget som Micro-udgaven.

Turneringsserien kulminere med to store Main Events søndag den 29. oktober klokken 19.00.

Micro Main Event koster 20+2 $ at deltage i og har 300.000 $ garanteret, mens Mid Main Event koster 200+15 $ at købe sig ind i, men så også har mindst en cool million dollars i præmiepuljen.

Vi håber I vil tage godt imod Monster Series-konceptet: Små buy-ins, monsterstore præmiepuljer!

Artiklen forsætter nedenfor

Regler og vilkår

  • Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at stoppe eller ændre i igangværende konkurrencer uden forudgående varsel
  • Danske Licens Spil A/S forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller brugernavne på hjemmesiden og i fremtidige promotions.