Rebuys

I nogle af vores multi-table turneringer, tilbyder vi re-buys og add-ons. Det betyder at du i udvalgte turneringer kan købe flere chips i løbet af turneringen.

Et re-buy er kun muligt i rebuyperioden, og er kun for spillere, som sidder med startstack eller mindre. Add-on finder sted umiddelbart efter rebuyperioden, og er for alle spillere uanset chipbeholdning. Danske Spil tilbyder både rebuy-turneringer med eller uden add-ons.

Hvis en turnering giver mulighed for re-buys eller add-ons, bliver det vist i turneringslobbyen (efter turneringsnavnet) og i informationsboksen i højre side. Oplysningerne bliver vist, når du har valgt turneringen.


Yderligere information:

Fordelingen af præmiepuljen for re-buy og add-on turneringer bliver ikke beregnet før både re-buy og add-on perioderne er slut. Kun beløbet for den samlede præmiepulje bliver vist indtil add-on perioden er slut. Hvis add-on ikke bliver tilbudt, vil fordelingen af præmiepuljen finde sted når re-buy perioden er slut. Du kan bede om re-buy ved at klikke på "Re-buy" knappen på spilskærmen.

Hvis du mister alle dine chips, vil du se re-buy vinduet dukke op (hvis du kan benytte funktionen). Du har 30 sekunder til at beslutte om du vil benytte dig af re-buy funktionen eller ej. Hvis du beslutter dig for ikke at benytte re-buy funktionen, ryger du ud af turneringen.

Det tilladte antal re-buys for en turnering kan variere fra nul til ubegrænset. Antallet af add-ons kan også variere fra nul til ubegrænset i en turnering. Antallet af tilladte re-buys og add-ons i en turnering bliver vist i turneringslobbyen i boksen med turneringsbeskrivelse.

Når en turnering starter, vil du se oplysninger om chipbeholdningen samt følgende oplysninger:

  • Prisen for re-buy og antal chips pr. re-buy
  • Prisen for add-on og antal chips pr. add-on


Hvis en spiller ryger ud af en turnering med en placering, som giver ham en kontantpræmie, bliver re-buy/re-buy og add-on perioden lukket selvom præmiepuljen ikke vises. Præmiepuljen bliver vist og den eliminerede spiller får sin kontantpræmie udbetalt.


Udbetalingspolitik i tilfælde af afbrydelser

Det samlede antal chips i en turnering stiger med hvert re-buy og add-on. Det samlede antal chips i re-buy turneringer vil svare til summen af alle spillernes startchips (herunder eventuelle ekstra startchips) plus summen af de chips, som gives til spillerne i en re-buy og/eller add-on periode. Det samlede antal chips i turneringen vil fortsat stige når spillerne beder om re-buy. Det endelige antal chips bliver først beregnet når add-on perioden er slut.

Hvis alle spillerne mister forbindelsen i en turnering i løbet af add-on perioden, vil det nøjagtige antal samlede chips i turneringen på tidspunktet for afbrydelsen (herunder chips i turneringen efter re-buy og add-on anmodninger) blive brugt til at fordele beløbet i præmiepuljen.

Artiklen forsætter nedenfor