turneringer

Hundredevis af online pokerturneringer dagligt

Hos Danske Spil Poker er der altid en online pokerturnering at give sig i kast med. Uanset om du er tidligt oppe, og har et par timer før dagens dont kalder, om du er sluppet tidligt afsted fra arbejdet, eller om du har en aften fri til lidt kortspil, så er der med garanti en turnering, der falder i din smag.

Vi udbyder alt hvad hjertet kan begære. Vi har dagligt de såkaldte Power Series-turneringer, hvor der er buy-ins i alle vægtklasser og garanterede præmiepuljer på helt op til 300.000 $.

Vi har også flere daglige freeroll-turneringer kun for Danske Spil Poker-kunder, så hvis du stadig er ny til pokeren, vil banke lidt rust af turneringsspillet eller bare ikke har lysten eller økonomien til at sætte de hårdt tjente skillinger på spil, så er det en god mulighed for at veksle fritid til en lille mønt.

Hvis du søger et bredt udvalg af varianter, går du heller ikke forgæves hos os. Vi udbyder freezeouts, rebuy-og bounty-turneringer, og vi har udover vores enorme udvalg af Texas Hold’em-turneringer også masser af Omaha-turneringer på programmet hver dag.

På Danske Spil Poker kan du desuden kvalificere dig til nogen af de største live pokerturneringer herhjemme. Vi er enesponsorer på DM i Poker, Danske Spil MPT og turneringsserien Four Season, der kører på en række af de danske kasinoer. Du kan vinde dit buy-in til liveturneringerne på Danske Spil Poker for håndøre, og spille med om de mange millioner.

Endelig kører der regelmæssigt større turneringsserier på Danske Spil Poker. Online DM har hjemme hos os, og sidste år stillede mere end 300 spillere til start i den 215 $ dyre hovedturnering. Derudover kan du også spille med i den gigantiske online turneringsserie Powerseries, hvor der almindeligvis er millioner og atter millioner dollars garanteret på tværs af hundredvis af turneringer.

Artiklen forsætter nedenfor