turneringer

Hundredevis af online pokerturneringer dagligt

Hos Danske Spil Poker er der altid en online pokerturnering at give sig i kast med. Vi har daglige specials-turneringer, hvor der er buy-ins i alle vægtklasser og garanterede præmiepuljer på flere hundrede tusinde dollars.

Vi har også flere daglige freeroll-turneringer kun for Danske Spil Poker-kunder, så hvis du stadig er ny til pokeren, vil banke lidt rust af turneringsspillet eller bare ikke har lysten eller økonomien til at sætte de hårdt tjente skillinger på spil, så er det en god mulighed for at veksle fritid til en lille mønt.

Hvis du søger et bredt udvalg af varianter, går du heller ikke forgæves hos os. Vi udbyder freezeouts, rebuy-og bounty-turneringer, og vi har udover vores enorme udvalg af Texas Hold’em-turneringer også masser af Omaha-turneringer på programmet hver dag.

På Danske Spil Poker kan du desuden kvalificere dig til nogen af de største live pokerturneringer herhjemme. Vi er enesponsorer på DM i Poker og MPT, der spilles på en række af de danske kasinoer. Du kan vinde dit buy-in til liveturneringerne på Danske Spil Poker for håndøre, og spille med om de mange millioner.

Endelig kører der regelmæssigt større danske turneringsserier på Danske Spil Poker, såsom online DM og Hold DM. Derudover kan du også spille med i de gigantiske online turneringsserier, Powerfest, Knockout Series, WPT og Monster Series, hvor der almindeligvis er millioner og atter millioner dollars garanteret på tværs af hundredvis af turneringer.

Artiklen forsætter nedenfor