icon checkmark

Største events i Danmark

icon checkmark

Bedste kampagner

icon checkmark

Spil mod andre danskere

FÅ 55 GRATIS SPILLEKRONER

Indtast bonuskode: GRATIS55 . Kan max. bruges én gang per kunde. Der skal optjenes 5 pokerpoint ($2,5 ~ DKK 16,95*) inden for 60 dage efter aktivering før bonus kan udbetales. Der optjenes pokerpoint ved at spille alle pokervarianter om penge. Alle gevinster kan til en hver tid udbetales. Du skal have en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Læs alle regler og vilkår her.

Opret brugerDownload her
55 gratis spillekroner

Sådan gør du

Artiklen forsætter nedenfor
icon chip

1. Registrering

Ny kunde på Danske Spil? Opret en Danske Spil konto. Allerede bruger på Danske Spil? Gå videre til Download.

icon chip

2. Download

For at komme i gang med at spille skal du downloade og installere Danske Spil Poker.

icon chip

3. Indtast bonuskoden

Gå til indbetalingsvinduet. Tryk på ”tilføj bonuskode” og indtast GRATIS55. Du har nu 55 gratis spillekroner til at spille for.

Regler og vilkår for 55 spillekroner

 • Indtast bonuskode "GRATIS55" og få indsat 55 spillekroner på din Blå konto.
 • Log ind på Danske Spil Poker via vores pokerprogram eller app. Gå til indbetalingsvinduet. Tryk på "tilføj" bonuskode og indtast GRATIS55.
 • Bonuskoden kan kun bruges én gang pr. kunde.
 • Du skal være min. 18 år, have en Blå Konto hos Danske Spil for at deltage og være bosiddende i Danmark.
 • De 55 spillekroner er tilgængelige på din konto i 60 dage efter de er blevet krediteret. Derefter er de tabt.
 • Du skal optjene min. 5 pokerpoint (svarende til $2,5 i rake ~ DKK 16,95* kursdato 13.12.2019) på Poker, før du kan udbetale bonusbeløbet (55 kroner) fra din pokerkonto.
 • Eksempel: Spiller du en turnering til $5+0,50, så optjener du 1 point. De $0,50 er den rake (servicegebyr) du betaler for at spille turneringen.
 • Gevinster vundet ved at spille for spillekronerne kan til enhver tid udbetales.
 • Udløbsdato: 60 dage efter kreditering på spilkontoen.
 • Danske Licens Spil A/S' spilleregler for Poker og Vilkår for Netspil gælder.
 • *Kursdato 13.12.2019.

Poker hos danske spil

Hos Danske Spil går vi meget op i poker. Vi sætter en stor ære i at være danskernes foretrukne online pokerudbyder. Derfor arbejder vi hele tiden benhårdt på at udvikle og forbedre vores platform, så vi har markedets mest innovative, stabile og bedst designede pokerprodukt.

Hos Danske Spil Poker er der altid en online pokerturnering at give sig i kast med. Uanset om du er tidligt oppe, og har et par timer før dagens dont kalder, om du er sluppet tidligt afsted fra arbejdet, eller om du har en aften fri til lidt kortspil, så er der med garanti en turnering, der falder i din smag.

På Danske Spil Poker kan du desuden kvalificere dig til nogen af de største live pokerturneringer herhjemme. Vi er sponsor på DM i Poker og MPT, der spilles på en række af de danske kasinoer. Du kan vinde dit buy-in til liveturneringerne på Danske Spil Poker for håndører og spille med om de mange millioner.

Endelig kan du også spille med i de gigantiske online turneringsserier Powerseries, Powerfest, Knockout Series og Monster Series, hvor der almindeligvis er millioner og atter millioner af dollars garanteret på tværs af hundredvis af turneringer.