Kvartet

Find de fire første heste over mål

I Kvartet skal man finde frem til de fire heste, der kommer først over målstregen i ét løb – i rigtig rækkefølge.

Rækkeprisen i Kvartet er 10 kr. pr. kombination.

Gevinsten er oddset gange din indsats pr. kombination.

Jackpot regler
Findes der ingen kuponer med den rigtige vinderkombination i Kvartet, dvs. hvis ingen har en kombination med 1., 2., 3. og 4. placerede deltagere i rigtig rækkefølge, eller hvis der kun kommer 3 deltagere i mål, overføres gevinstpuljen til et kommende Kvartet spil bestemt af Danske Licens Spil. 

Tilbagebetaling af indskud
Hvis en markeret hest på kvitteringen udgår, tilbagebetales de indskud den markerede hest indgår i på kvitteringen.
Kommer der færre end 4 deltagere til start, tilbagebetales alle indskud.
 

Brug af K-felt i Kvartet

Gør du brug af K-linjen på et Kvartet spil skal du være opmærksom på følgende. 

Markerer du heste i K-linjen sammen med heste på pladserne 1, 2, 3 og/eller 4, så gælder det at der minimum skal markeres 3 heste i K-linjen. Disse 3 heste skal komme ind på nogen af de fire første pladser, sammen med én (kun en) af de heste, der er markeret på linjerne 1, 2, 3 eller 3. 

Markerer du flere end to heste i K-linjen samtidig med at der også er markeret heste på pladserne 1, 2, 3 og/eller 4. Så gælder det at 3 og kun 3 af de markerede heste på K-linjen, skal komme ind mellem de tre første ellers er der ikke gevinst på kuponen.

Ønsker du at få gevinst hvis fire af de markerede heste på K-linjen kommer ind på de tre første pladser, så skal du ikke benytte K-linjen, men i steder for markere hesten på pladserne 1, 2, 3 og/eller 4.

Kun heste i K-linjen

Markerer du kun heste i K-linjen, så betyder det at du kombinerer alle de markerede heste ind i hinanden på de fire pladser. Markerer du f.eks. 4 heste, så er det 24 kombinationer. Hvis man markerer 6 heste, så er det 360 kombinationer.