Kvartet

Find de fire første heste over mål

I Kvartet skal man finde frem til de fire heste, der kommer først over målstregen i ét løb – i rigtig rækkefølge.

Det mindste beløb, der kan spilles for pr. kombination er 10 kr.!

Gevinsten er oddset gange din indsats pr. kombination.

Jackpot regler
Findes der ingen kuponer med den rigtige vinderkombination i Kvartet, dvs. hvis ingen har en kombination med 1., 2., 3. og 4. placerede deltagere i rigtig rækkefølge, eller hvis der kun kommer 3 deltagere i mål, overføres gevinstpuljen til et kommende Kvartet spil. 

Tilbagebetaling af indskud
Hvis en markeret hest på kvitteringen udgår, tilbagebetales de indskud den markerede hest indgår i på kvitteringen.
Kommer der færre end 4 deltagere til start, tilbagebetales alle indskud.
 

Brug af K-felt i Kvartet

Gør du brug af K-linjen på et Kvartet spil skal du være opmærksom på følgende. 

Markerer du heste i K-linjen sammen med heste på pladserne 1, 2, 3 og/eller 4, så gælder det at der minimum skal markeres 3 heste i K-linjen. Disse 3 heste skal komme ind på nogen af de fire første pladser, sammen med én (kun en) af de heste, der er markeret på linjerne 1, 2, 3 eller 3. 

Markerer du flere end to heste i K-linjen samtidig med at der også er markeret heste på pladserne 1, 2, 3 og/eller 4. Så gælder det at 3 og kun 3 af de markerede heste på K-linjen, skal komme ind mellem de tre første ellers er der ikke gevinst på kuponen.

Ønsker du at få gevinst hvis fire af de markerede heste på K-linjen kommer ind på de tre første pladser, så skal du ikke benytte K-linjen, men i steder for markere hesten på pladserne 1, 2, 3 og/eller 4.

Kun heste i K-linjen

Markerer du kun heste i K-linjen, så betyder det at du kombinerer alle de markerede heste ind i hinanden på de fire pladser. Markerer du f.eks. 4 heste, så er det 24 kombinationer. Hvis man markerer 6 heste, så er det 360 kombinationer.