GS75

Find vinderne af syv forudbestemte løb med tre gevinstpuljer og med en garanteret gevinst til én vinderkupon.

GS75 er et V75 spil der afvikles på søndage, men en højere rækkepris og hvor en enkelt vinder kupon med 7 rigtige er garanteret en gevinst på 10 million svenske kroner.

I GS75 skal du finde vinderne af syv på forhånd udvalgte væddeløb, også kaldet afdelinger.

Det mindste beløb, der kan spilles for pr. kombination er 1 kr.!

Antallet af kombinationer finder du ved at gange antallet af markeringer i samtlige 7 afdelinger. F.eks. (1 x 1 x 2 x 2 x 3 x 4 x 5 = 240 kombinationer.)

Der er udbetaling hvis man har 7, 6 eller 5 rigtige. Hvis ingen har 7 rigtige eller hvis gevinsten for 6 eller 5 rigtige ikke kommer over mindste udbetalingsbeløbet på 15 kroner, så går pengene videre til en Jackpot. Jackpot beløbet flyttes til gevinstpuljen for syv rigtige i et kommende GS75 spil .

Hvis en af dine heste udgår, så får du en reservehest som erstatning. Enten vælger du selv dine reserver ved udfyldelse af kupon eller også indgår en reserve fra en reserveheste rækkefølge, som er baseret på de mest afkrydsede heste i den pågældende afdeling.

Hvis du vil have hjælp til at spille med i GS75, så kan du købe en lynkupon, hvor du blot vælger et beløb at spille for.

Maxgrænser for antal systemer i Sverige

ATG har i GS75-spillet en grænse for hvor mange systemer der må indleveres pr. konto, bane og spilleform. Dette gælder løb afviklet i Sverige og Danmark!

Der må maximalt indleveres 5.000 system i ét V75-spil. Spiller man et V75-spil for en rækkepris på 0,50 kr., så tæller det som 1 system. Men spiller man f.eks. til en rækkepris på 5 kr., så tæller det som 10 systemer.

Sådan udregner du din gevinst

Ved 7 rigtige – antal rækker med 6 og 5 rigtige

Antal seksere
Læg antallet af markerede heste på kuponen sammen og fratræk 7, så får du antallet af rækker med 6 rigtige.

Antal femmere
Fratræk antallet af markeringer i hvert løb med 1 og gang derefter det antal med antallet i hvert af de øvrige løb.

Ved 6 rigtige – antal rækker med 6 og 5 rigtige

Antal seksere
Du har lige så mange seksere, som du har markerede heste i det løb, hvor du ikke fandt vinderen.

Antal femmere
Læg antallet af markerede heste i de afdelinger hvor du har fundet vinderen og fratræk 6. Gang derefter med antallet af markerede heste i
det løb, hvor du ikke fandt vinderen.

Ved 5 rigtige – antal rækker 5 rigtige

Antal femmere
Gang antallet af markerede heste i de to løb, hvor du ikke fandt vinderen.

 

VEDRØRENDE RESERVEHESTE I V-SPIL

Hvis spilleren har markeret en hest som ikke stiller til start, erstatter spilsystemet denne hest med en reservehest.

Reservehestene tildeles efter hvor meget indskud der er gjort på de enkelte heste i det pågældende V-spil, når der er lukket for spil.

Det betyder at den hest som har mest indskud på sig bliver 1. reserve, den hest som har næstmest indskud på sig bliver 2. reserve osv.

Reserveheste tildeles ved at den først rangerede reservehest, kontrolleres mod den enkelte spillers markeringer i afdelingen.Har spilleren ikke markeret denne hest i forvejen, så tildeles han den hest. Har spilleren i forvejen markeret den pågældende hest, så kontrolleres den anden rangerede reservehest mod den enkelte spillers markeringer i afdelingen, og sådan bliver man ved indtil man kommer til en hest som ikke i forvejen er markeret på spillerens kvittering. Hvis systemet har gennemgået samtlige reserveheste i afdelingen, men spilleren fortsat har markeringer til gode, så gentages proceduren, hvor spilleren så vil få førstereservehesten på sin kupon 2 gange, og dermed kan spilleren opnå at ramme V-spillet mere end en gang