P6 (Placepot)

Find seks heste der slutter i Plads i forudbestemte løb på engelske hestevæddeløb

I P6 (Placepot) skal du finde seks heste der kommer i Plads*) i seks på forhånd udvalgte væddeløb i England eller Irland. Placepot starter altid i 1. løb på en bane.

Det mindste beløb, der kan spilles for pr. kombination er 1 kr. pr. kombination, men en kupon skal som minimum koste 10 kr.

Antallet af kombinationer finder du ved at gange antallet af markeringer i samtlige 6 afdelinger. Princippet er det samme som på en tipskupon, man ganger antallet af markeringer i hver afdeling med hinanden. F.eks. (1 x 1 x 2 x 3 x 4 x 5 = 120 kombinationer.)

Der er udbetaling hvis man har 6 rigtige. Hvis ingen har 6 rigtige går pengene videre til en Jackpot bestemt at UK Tote i England. Resultatet offentliggøres som odds.

Hvis en eller flere af dine markerede heste udgår, så får du samme reservehest som erstatning. Man vil altid få den hest, der er favorit i Vinder spillet i det pågældende løb. Er der to heste som deler favoritskabet (samme odds), så vil man få hesten med det laveste startnummer.

Man kan IKKE selv vælge reserver i Placepot.

*) Følgende regler gælder for Plads spillet i England og der dermed også gældende for om man har rigtig hest på sin kupon i Placepot!

- 2 til 4 startende heste – 1. plads
- 5 til 7 startende heste – 1. & 2. plads
- 8 til 15 startende heste – 1., 2. & 3. plads
- Ikke handicap løb med 16 eller flere startende heste – 1., 2. & 3. plads
- Handicap løb med 16 eller flere startende heste – 1., 2., 3. & 4. plads

Lynspil er ikke muligt i Placepot

 

VEDRØRENDE RESERVEHESTE I V-SPIL

Hvis spilleren har markeret en hest som ikke stiller til start, erstatter spilsystemet denne hest med en reservehest.

Reservehestene tildeles efter hvor meget indskud der er gjort på de enkelte heste i det pågældende V-spil, når der er lukket for spil.

Det betyder at den hest som har mest indskud på sig bliver 1. reserve, den hest som har næstmest indskud på sig bliver 2. reserve osv.

Reserveheste tildeles ved at den først rangerede reservehest, kontrolleres mod den enkelte spillers markeringer i afdelingen.Har spilleren ikke markeret denne hest i forvejen, så tildeles han den hest. Har spilleren i forvejen markeret den pågældende hest, så kontrolleres den anden rangerede reservehest mod den enkelte spillers markeringer i afdelingen, og sådan bliver man ved indtil man kommer til en hest som ikke i forvejen er markeret på spillerens kvittering. Hvis systemet har gennemgået samtlige reserveheste i afdelingen, men spilleren fortsat har markeringer til gode, så gentages proceduren, hvor spilleren så vil få førstereservehesten på sin kupon 2 gange, og dermed kan spilleren opnå at ramme V-spillet mere end en gang